Fysioterapeut Vegard Knutsen og hovedtrener Vegard Skogheim på plass i La Manga.

– Det klart beste laget i ligaen

Tabellposisjonen sier på mange måter sitt, og Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim vet at ligaen beste lag venter på Jessheim stadion tirsdag.

– Bodø/Glimt har i praksis rykket opp allerede, og vi vet at vi møter det laget som har vært best i OBOS-ligaen, sier Skogheim før tirsdagens kamp på Jessheim stadion.

Avspark er 19.00, og du kan kjøpe billetter her!

Vårens kamp mot Bodø/Glimt endte med 3-1-tap på Aspmyra, og av de fem lagene som for øyeblikket ligger foran Ull/Kisa på tabellen, er det kun borte mot Ranheim det har blitt seier.

Bodø/Glimt kommer til Jessheim tirsdag med 13 kamper på rad uten å tape.

– Det går vi naturligvis inn i denne kampen for å gjøre noe med. Vi får matchet oss mot de som kommer til å vinne serien, og skal gjøre det vi kan for å slå de.

Utover i høst har flere spillere kommet tilbake fra skadefravær, noe som gir bedre konkurransesituasjon både på trening og i kamp.

– Vi får litt flere muligheter inn mot, og underveis i kampene. I tillegg syntes jeg vi har hatt gode treninger i det siste, sier Vegard Skogheim.

Hvilke 11 spillere han sender ut på Jessheim stadion i den 25. serierunden kan du få svaret på tirsdag, klokken 19.00.

Kampen sendes for øvrig på Eurosport Norge, og vi håper Jessheim-folket møter opp for å skape en skikkelig ramme.

PS! Bodø/Glimt kan med sin sikkerhet sikre retur tilbake til Eliteserien med seier tirsdag. Da vil laget ha 59 poeng, og hele 15 poeng ned til Sandnes Ulf på tredjeplass. Målforskjellen til nordlendingene er så solid at all teori i praksis er borte.

Annonse fra Obos-ligaen: