Fantastisk innsats under Landsturneringen

Ull/Kisa Fotball må få rette en stor takk til alle som bidro under Landsturneringen 2017 forrige helg.

I helgen ble Landsturneringen for utviklingshemmede arrangert for 27. gang. Turneringen er et samarbeid mellom Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund, hvor fotballkretser og håndballregioner i samarbeid, får ansvar for å gjennomføre arrangementet. 

Landsturneringen har blitt en stor suksess og hadde i år rekordmange 1700 deltakere på Jessheim. 

– Vi må bare gratulere håndball region øst og NFF Akershus med et fantastisk arrangement. Landsturneringen er et arrangement som viser bredden og mangfoldet. Uansett funksjonsnedsettelse skal denne gruppen ha et godt tilrettelagt tilbud, sier rådgiver inkludering i NFF, Ragnhild Mizda til fotball.no.

Les deres sak her!

Fotballpresident Terje Svendsen var også tilstede på Jessheim.

– Denne turneringen er helt fantastisk. For oss i NFF er dette en levendegjøring av vår visjon med fotball for flest mulig. Den entusiasmen, innsatsen og humøret spillerne viser under Landsturneringen er noe vi alle blir inspirert av. Dette er flotte forbilder for sporten vår, sier Svendsen. 

Ull/Kisa Fotball må også få rette en stor takk til alle våre frivillige som bidro i helgen. Dere er fantastiske, og dugnadsånden deres var med å sørge for fantastisk idrettsglede fra deltakerne.

Annonse fra Obos-ligaen: