Andreas Aalbu hadde sin første trening med nye lagkamerater torsdag.

Flere på vei tilbake

Gode nyheter på skadefronten.

Andreas Aalbu, Ole Kristian Langås og Ciise Abshir har de siste månedene vært ute med forskjellige skader. Nå nærmer alle seg å være tilbake.

– Aalbus rehabilitering har gått raskere enn ventet og han har vært med for fullt denne uken. Trenerapparatet har fått beskjed at han er klarert for kamp og kan være med allerede mot Tromsdalen, sier Ull/Kisa-fysio Rune Engen. 

– Langås skal inn i full fotballtrening neste uke, og har allerede trent lett med ball. Også Ciise er tilbake på feltet, fortsetter Engen.

Herman Henriksen har vært ute med en overtråkk, men også han nærmer seg. Det betyr at troppen mer eller mindre snart er skadefri, noe som betyr tøff konkurranse rundt plassene på laget.

– Det er vi naturligvis fornøyde med. Med flest mulig tilgjengelig kan vi gjøre endringer inn mot og underveis i kampene, sier Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim.

Han forventer en tøff bortekamp mot Tromsdalen.

– De er et godt lag, men vi er godt forberedt og har en plan.

I vårens kamp på Jessheim stadion vant Ull/Kisa 1-0, selv om Nicolay Solberg fikk rødt kort etter en halvtime. Vi kommer tilbake med troppen til Tromsdalen-kampen på lørdag.

Annonse fra Obos-ligaen: