Fra utviklingsavdelingen før høsten

Det har skjedd mye i utviklingsavdelingen siden forrige rapport.

Rekruttlaget: Tre kamper for rekruttene etter sommeren. Lokaloppgjør mot Hauerseter, som endte med seier 2-1 etter to mål av Herman Henriksen. Så ble det for tøft mot serieleder Gjelleråsen hjemme, og gjestene vant 5-0. Så reiste guttene til Råholt og spilte mot EIF, en kamp som endte med seier 3-0, etter to mål av Ole Andreas Nesset og et av Truls Jørstad.

U19: U19 har som kjent vært i Skagen og hentet pokal i sommer. Guttene vant nivå 2 cupen der, etter blant annet en 3-1 sier i finalen over Bryne 1.

August har også vært hektisk for gutta. Det startet med en jevn kamp borte mot Fjellhamar som endte med tap 4-3 helt på tampen. Kampene har kommet tett, og etter Fjellhamar kampen har det blitt seier 2-0 mot Lørenskog 2, tap 3-1 mot serieleder Strømmen samt uavgjort 3-3 mot Skedsmo.

U16: To kamper for Interkretslaget. Startet med hjemmekamp mot Elverum som endte 2-2. Adrian Aarvig satte det første, før Marcus Bekkevold, som er 03-gutt og debuterte for U16, satt inn utligningen.

Så var det borte kamp mot Lyn, og der ble det tøft. Endte med tap 5-0.

U14: U14 gutta, som spiller i G14 1.div og G13 1.div, har vært solide før sommeren. Begge lagene ubeseiret og full pott. 

G14-laget startet sommeren på beste mulige måte med seier 3-1 borte mot Lørenskog, før Gjerdrum ble slått 6-0 hjemme. Så kom årets første tap, da Strømmen vant 4-0 på Strømmen.

G13-laget har gjort ferdig del 1 av sesongen, og de har slått Strømmen borte med 3-2, før Lillestrøm ble slått 4-2 i siste hjemmkamp. Nå skal laget ut i KM-avdeling, hvor de naturligvis kan bli kretsmestere. Laget vant forøvrig alle sine kamper i del 1 av sesongen.

U12: Høsten startet med tap 7-2 borte mot Fjellhamar 2, før Rælingen 2 ble slått 7-2 hjemme. Siste kamp så langt endt med uavgjort og 6-6. Har altså vært en meget målrik innledning på høstsesongen for våre 12-åringer.

Damelaget: Damene våre har spilt dobbeltkamp mot serieleder Aurskog-Høland. To jevne og tette oppgjør endte med en seier og ett tap. Det startet med seier 4-3 i hjemmekampen. Målene ble gjort av Dagmar Busterud Oustad x 2, Lotte Parmegiani Årseth og Guro Kristoffersen.

I det motsatte oppgjøret vant hjemmelaget 2-1.

JU17: Har hatt en lang sommerferie, men er nå i gang med kamper igjen. Frogner kom på besøk til Jessheim, og våre jenter vant kampen 4-0. Det var en stor dag for Vilde Hoff Petersen som skåret ekte hatrick i andre omgang. Det siste ble satt inn av Sarah Flatlandsmo.

JU15: Jentene har fått en fin start på høstsesongen, og har vært på besøk hos Fjellhamar 2. Kampen endte med seier 4-2 til Ull/Kisa, og Malene Fredriksen Rasch satte 2 baller i nota, mens Kristine P. Sveine Larsen og Sanne Leister Duna nettet en gang hver.

Laget har også vært på HamKam Talentcup i sommer, og der spilte laget seg til semifinalen hvor det endte med tap 3-0 mot kretslaget til Indre Østland.

JU13: Jentene har spilt en kamp på høsten da de var på besøk hos Fjellhamar. Der ble hjemmelaget for sterke og vant 8-0.

Noe å se frem mot

Mandag 28. august kl. 20.15 tar rekruttlaget i mot Aurskog-Høland til kamp på Jessheim stadion.

Tirsdag 29. august kl. 20.00, G16 Interkrets Ull/Kisa - Sagene.

Onsdag 30. august er Ull/Kisa - Gjelleråsen i G14 1.div kl. 18.30 på IPK.

Onsdag 30 august får damelaget besøk av Borgen. Kampen spilles kl. 20.00 på Jessheim stadion.

Annonse fra Obos-ligaen: