Tommy Olsen

Fra utviklingsavdelingen – uke 16

En gang i uken kommer vi til å oppdatere litt på hva som har skjedd nedover i Ull/Kisa Fotball.

Tanken er at våre lesere på den måten kan få et litt større innblikk i hva som skjer nedover i systemet. Vi er med årene blitt en stor klubb, med både topp og bredde, og inn i årets sesong har vi over 100 lag påmeldt i seriespill via kretsen.

Her kommer en liten oppdatering fra våre satsingslag i ungdomsfotballen, samt litt annen klubbinfo.

Nytt kunstgress

Det nye kunstgresset på Jessheim stadion er ferdig. Det betyr at vi også har denne flaten å trene på. Slik det alltid er etter påske, hvor det kommer nye treningstider, har det dukket opp en del konstruktive varianter i undertegnedes mailboks.

Vi har 1000 fotballspillere som skal ha treningstid, og inntil gressbanene på blant annet folkehøgskolen åpner, vil det fortsatt være en del utfordringer.

Sesongstart i ungdomsfotballen

Sesongen er nå i gang for de fleste ungdomslagene våre, og det betyr en rekke kamper på Jesseheim og rundt om ellers på Romerike.

Her er litt resultater fra denne uken:

G13, 1. divisjon: Skedsmo – Ull/Kisa 1-2
Laget vant sin andre kamp for sesongen (slo Lørenskog 2 9-0 i serieåpningen). For våre 13-åringer er sesongen delt i to, og det spilles enkel serie i to avdelinger før sommeren, mens de fire beste fra hver avdeling møtes til sluttspill i høst.

G14, 1. divisjon: Ull/Kisa – Lørenskog 4-2
Også dette var lagets andre kamp, og med seieren mot Sørumsand i første serierunde, har guttene vunnet begge sine kamper.

U16, Interkrets: Ull/Kisa – Lyn 2-2
Vårt lag i G16 Interkrets har allerede rukket å spille fem serierunder. Det har gitt fem poeng så langt, og tirsdagens kamp mot Lyn endte uavgjort, selv om Oslo-laget nok var det beste.

U19, 1. divisjon: Lørenskog – Ull/Kisa 2-3
Også for dette laget er sesongen godt i gang. Etter to ettmålstap i åpningen, vant laget sin første kamp onsdag. Ny kamp venter mot Strømmen på hjemmebane lørdag 15.00 på stadion.

PS! Rekruttlaget i 4. divisjon møter Hauerseter på Jessheim stadion, fredag 20.15.

J13, 1. divisjon, nier: Lørenskog – Ull/Kisa 3-0
Sesongens andre kamp endte med tap borte mot Lørenskog. I serieåpningen ble Hvam for sterke (2-1-tap).

J14/15, 1. divisjon: Ull/Kisa – Skedsmo 0-11
Laget tapte sin andre kamp. Skedsmo var overlegne, og vant 11-0. Serieåpningen mot Kongsvinger var jevnere, men det vant Hedmark-laget 3-2.

Kvinner A, 3. divisjon: Ull/Kisa – Eidsvold Turn 2-2
Damelaget spilte sin første seriekamp i 2017, og den kampen endte uavgjort på Jessheim stadion.

PS! Vårt J17-lag har ikke startet sesongen enda.

Fotballskole for 6-åringene

Også for de aller yngste nærmer sesongen seg. I løpet av de to neste ukene skal hele barnefotballen i gang, mens vi i Ull/Kisa arrangerer 6-års fotballskolen sammen med Borgen IL. Oppstart er tirsdag 25. april.

For mer info, følg denne lenken!

Vil du være ballhenter?

Vi har fortsatt ledige plasser for de som ønsker å være ballhentere til A-lagets kamper i OBOS-ligaen. De møter opp en halvtime før kampstart, og får også noe å spise/drikke i pausen.

Neste anledning er hjemmekampen mot Fredrikstad 30. april, klokken 18.00 på Jessheim stadion. Send mail til tommy.olsen@ullkisafotball.no om du er interessert.

Til slutt så ønsker vi alle våre lag lykke til videre, så kommer vi tilbake med ny oppdatering om en uke!

Tommy Olsen
Utviklingssjef, Ull/Kisa IL Fotball

Annonse fra Obos-ligaen: