Oliver Stenseth

Fra utviklingsavdelingen – uke 19

Les Tommy Olsens rapport fra forrige uke.

Før vi går gjennom våre egne lag, må vi først nevne Ull/Kisa-gutta som søndag representerte Akershus Fotballkrets i den nasjonale G14-serien. Laget slo Sogn og Fjordane 3-1 i Sogndal, og av våre var Jesper Sylstad, Elias Solberg, Lillebjørn Ruud og Snorre Nimmons med.

Rekruttlag: Våre beste juniorer har den siste uka vært involvert i to kamper den siste i uka. I 4. divisjon var det bortekamp mot Aurskog-Høland. Etter en svak 1. omgang hvor vi ligger under 3-0, hever vi oss i andre omgang, men kampen ender med tap 3-2. Hospitant fra U19 Eythor Bjørgolfsson satte inn begge våre reduseringer.

Disse guttene har også fått møte juniormotstand siste uke, når vi besøkte Gjelleråsen til 1. runde i NM. Her ble det storseier med 6-1, og avansement til 2. runde. Marcus Høgbakken skåret 4 mål, og Fredrik Ullersmo 2.

I 2. runde i NM får vi besøk av Finnsnes på Jessheim stadion. Endelig dato er ikke helt klar, men kampen skal spilles senest søndag 28. mai. Følg med på våre nettsider for endelig dato.

U19: U19-laget har ikke hatt noen kamper den siste uka.

U16: Møtte Sprint-Jeløy på bortebane i en kamp som endte med 3-1 tap. Førsteomgangen er noe av det beste laget har vist denne sesongen, og ledelsen på 1-0 til pause var i underkant. I andre omgang endrer kampen helt bilde, og Sprint-Jeløy er det beste laget. I tillegg ender vi opp med to gule kort, og spiller en periode med ni spillere, og i denne perioden klarer laget fra Jeløy å snu kampen. Selv om vi kommer bedre med mot slutten, er det fortjent at poengene ble igjen på Jeløya.

Erlend Woo Skjold var målskårer for oss med en suser fra drøye 20 meter. Kanon skåring.

U14: Som kjent består vår U14 gruppe av spillere født i 2003 og 2004, og spiller da også i to serier, G14 1.div og G13 1.div.

G14-laget fortsetter sin seiersmarsj, og etter fem kamper står laget med full pott og 24 pluss mål. I sin siste kamp ble det en sterk 5-1 seier borte mot Gjelleråsen.

G13-laget er også ubeseiret i seriespill, og har ni poeng på tre kamper. Siste uken var vi på besøk hos Fjellhamar 2, en kamp som endte med seier 3-0.

G13-laget er også med i Adidas Cup, og her laget nå ferdig med gruppespillet. Tre kamper spilt, og det ble seier i alle kampene. Motstandere var Grei, Kolbotn og Lillehammer FK. Nå venter utslagsrunde for guttene.

U12: Nytt av året er at vi har en U12 gruppe som spiller i G13 2.divisjon. Laget består av 11- og 12-åringer. Laget har hatt fast trening sammen gjennom vinteren, som et «i tillegg til» treninger. Også dette laget er ubeseiret i seriespill, og har fire seiere av fire mulige. Sist uke ble det seier 5-2 mot Bjerke.

Damelaget: Vårt unge damelag har fått en tøff start på 3.divisjon, og denne uken har de spilt bortekamp mot Skedsmo. Det endte med tap 5-2. Dette er en ung utviklingsgruppe, og mange av disse spilte blant annet NM J16 i fjor.

J17-laget har ikke hatt kamper siste uke. Her kan vi gratulere hovedtrener Elvis Kaunatjike som nybakt far.

J15: Det har vært litt endringer i treningsgruppen til J15, hvor 02-erne nå er flyttet opp i treningsgruppe med J17, noe som gjøre det er 03-ere som spiller i J15 serien. Laget spiller i 2.divisjon. I siste uke har laget spilt bortekamp mot Aurskog/Finstadbru, en kampsom endte med tap 2-1.

J13: J13-har ikke hatt noen kamper siste uke.

Noe å se frem mot den kommende uken:

Søndag 14. mai tar J13 i mot Skjetten på Jessheim idrettspark kl. 13.00

Søndag 14. mai er det rekrutt kamp mot Gjerdrum på Jessheim stadion kl. 18.00. Tidligere Ull/Kisa spiller Ola Jørstad er trener for Gjerdrum, og begge lagene trenger sårt poeng i 4. divisjon.

Mandag 15. mai kommer serietoer i G16 Interkrets, Sarpsborg 08, på besøk til Jessheim stadion. Kampstart kl. 20.00. 

Annonse fra Obos-ligaen: