Klare for sluttspillet i Adidas Cup

Les Tommy Olsenes rapport fra utviklingsavdelingen her.

Rekruttlaget: Har vært innblandet i en helt "syk" kamp i 4.divisjon. Aurskog-Høland, som kjemper om opprykk, kom på besøk til Jessheim stadion. Det ble en kamp som inneholdt det meste. 11 mål, en drøss med gule kort, og et rødt kort. Og en straffebom på overtid. Etter å ha ledet både 5-1 og 6-2 blir det en skikkelig "rysare" de siste minuttene. Aurskog-Høland kommer tilbake og reduserer til 6-5, og på overtid får de en straffe. Den er Vangen etter, men ballen smeller i stolpen og ut, og dermed tre hærlig poeng for guttene. Sterkt bidrag fra a-laget denne kampen hvor Karsten Rognerud satte 3 av målene. De øvrige ble satt av Marcus Høgbakken, Sander Forø og Fredrik Ullersmo.

U16: En etterlengtet opptur for guttene i Interkrets. Sagene kom på besøk, og det var en jevn kamp. I 2. omgang ble Adrian Aarvig matchvinner, når vender opp på ca 20 meter og banker ballen i mål. På slutten blir det hett for hjemmelaget når Sagen produserer to tre meget store sjanser, men Sindre H. Roselind gjør noen fantastiske redninger.

U14: Det har vært den store kampuka mot Gjelleråsen denne uka, og både 14-åringene og 13-åringene har vært i aksjon mot Gjelleråsen. G14 laget hadde seriekamp hjemme på Jessheim Idrettspark, en kamp som endte med seier 4-3.

G13 hadde Adidas Cup kamp borte mot Gjelleråsen. Der ble det seier 2-0, og dermed er 13-åringen klare for sluttspillet i Adidas Cup. Sluttspillet spilles 23. og 24. september hos Vind IL.

Damelaget: Damelaget har kommet godt i gang etter ferien, og denne uken var naboene fra Borgen på besøk på Jessheim stadion. En god første omgang, og en "slite omgang" i den andre holdt til seier 1-0. Guro Kristoffersen ble matchvinner. Det er to seiere og 1 tap etter ferien, viser at de unge jentene har tatt nye steg.

JU17: Hjemmekamp mot Gjelleråsen, som leder J17 1.divisjon, endte med tap 1-0. Våre jenter ligger plassert midt på tabellen, og de unge jentene på laget får god matching i kampene.

JU13: Hjemmekampen mot Hvam ble et jevnt og målrikt oppgjør. Gjestene tok med seg seieren nå de beseiret de gule og grønne med 4-3.

Noe å se frem mot

JU15 får besøk av Aurskog/Finstadbru søndag 3. september kl. 15.00 på Jessheim IPK.

A-laget får besøk av tabellnabo Mjøndalen på Jessheim stadion 3. september kl. 18.00.

Nytt lokaloppgjør for Damelaget, når Eidsvold Turn kommer til Jessheim stadion 5. september kl. 20.15

G13 spiller nå kamper i 1.div KM avdelingen, og får besøk av LSK onsdag 6. september. Kampen spilles på Jessheim stadion med kampstart kl. 20.00

Tommy Olsen
Utviklingssjef Ull/Kisa IL Fotball

Annonse fra Obos-ligaen: