Tom Nordlie

Ny test – mot Nordlies Skeid

En par ukers tøff treningsperiode avrundes med ny treningskamp mot Skeid.

Fredag 10. februar klokken 18.00 gjester Skeid Jessheim stadion, i det som blir en god test mot et meget godt 2. divisjonslag.

Oslo-laget har tidligere blitt omtalt som talentfabrikken, og Skeid-stallen består av flere spennende unggutter også nå.

Trener Tom Nordlie har bakgrunn fra en rekke norske toppklubber, og tidlig i fjorårssesongen tok han over Skeid.

Under Nordlies ledelse var Skeid lenge med i opprykkskampen i fjorårssesongen, men Tromsdalen ble for gode mot slutten og rykket opp fra avdeling 1, 11 poeng foran Finnsnes. Skeid ble nummer tre i avdelingen, og klarte med det plassen i den nye 2. divisjon med god margin, slik hovedmålet til klubben også var.

Lagets største profil, Bruno Leite, ble hentet til FK Haugesund etter fjoråret, og også toppscorer Johnny Buduson har gått til Eliteserie-klubben.

Skeid er nå godt i gang med å sette sammen en slagkraftig mannskap inn mot 2017, og kan være blant utfordrerne til opprykk i Oslo-avdelingen, hvor hardtsatsende HamKam dog skal ha det klare favorittstempelet.

Inn i årets stall har forsvarsspiller Tom Skogsrud, som etter ungdomsårene i Manchester City og skotske Rangers, har vært i blant annet Sandefjord og Kongsvinger. Også VIF-ungguttene David Hickson, Henning Tønsberg Andresen og Mats Andersen er nye på årets Skeid-lag, hvor også Vålerenga-legenden Morten Berre har en spillende trenerrolle.

Skeid slo for øvrig Fredrikstad 3-0 i Østfoldhallen forrige fredag, og motstanderen i den tredje treningskampen blir så absolutt en god test for Ull/Kisas del.

Herman Henriksen (akilles), Markus Furseh (kne) og Martin Rosenkilde er fortsatt ute, men utover det mønstrer Vegard Skogheim et skadefritt mannskap. Franske Emmanuel Troudart og Nikolas Walstad trener fortsatt med laget, og er begge med fredag.

Kampen blir for Ull/Kisas del avslutningen på en tøff treningsperiode, hvor det blir to dager fri i helgen, før oppkjøringen fortsetter mandag.

Kampstart fredag er 18.00, og inngangsbilletten koster en 50-lapp. Vel møtt!


 

Annonse fra Obos-ligaen: