Fanzone på Jessheim stadion

Nå kan du oppleve fanzone under Ull/Kisas hjemmekamper, hvor vi som en av tre OBOS-klubber kjører dette tiltaket i 2018.

Fanzone er et samlingspunkt og en møteplass for familier, barn, unge, samarbeidspartnere og supportere på Ull/Kisas hjemmekamper i OBOS-ligaen. Fotballkampen er fortsatt det viktigst vi kan tilby på en kampdag, men vi ønsker gjennom dette tilbudet å forsterke og å utvide totalopplevelsen for publikum.

Vi åpner fanzone to timer før avspark på våre hjemmekamper, og kan by på følgende.

- OBOS 3v3-turnering for inviterte lag
- Fotballkort av spillerne i Ull/Kisa
- Quiz og andre boder med aktiviteter for alle
- Kiwi deler ut frukt og griller pølser
- A-spillerne titter innom på vei til garderoben for å gi siste nytt

Fanzone blir i plassert foran Jessheim Stadion, så når du kommer fra parkeringsplassene så vil alle «stier» lede frem til arrangementet. Vi begynner nå i det små og ønsker å vokse gradvis utover i sesongen. På Jessheim Stadion betyr dette at vi bygger opp et lite festivalområde på kampdag. 

Innføringen av Fanzone er et av prosjektene Norsk Toppfotball (NTF) har innført for å øke publikumsinteressen i Eliteserien. Alle klubbene i Eliteserien har sagt ja til dette, og vi er en av tre klubber i OBOS-ligaen som har fått tilbudet (Ull/Kisa, Viking og Aalesund).

Har du lyst å profilere deg i Fanzone eller bidra med hjelp?

Vi trenger spennende partnere til å profilere seg og lage aktiviteter i Fanzone.Ta kontakt med Børre Lien Hansen, Fanzone-sjef i Ull/Kisa Fotball, på [email protected]

Annonse: