– Alle mann i angrep?

Vi tok en prat med Trond Fredriksen om hvordan man har angrepet treningsuken og om hvordan man skal angripe Jerv.

Det er klart for en ny kamp og i fotball-livet som består av opp og nedturer, betyr det også nye muligheter. Mandag 18.00 er det Jerv fra Grimstad som gjester Jessheim stadion til den 3. serierunden i OBOS-ligaen.

Her kan du sikre deg en av få billetter ute for salg!

Fra 4-0 til 1-6 betyr stor variasjon for Ull/Kisas del i de to første serierundene. Derfor var det litt grums som måtte ut i løpet av denne treningsuken.

– Først og fremst måtte vi få Sogndal-kampen ut av systemet og samtidig lære av det vi opplevde der oppe, for det var ikke der vi ønsker å være. En ting er å tape borte mot Sogndal, det kan man på en måte leve med, men det å tape 6-1 er flaut og er ikke slik vi skal ha det, sier Trond Fredriksen.

Se videointervju med han nederst i saken.

– Nå møter vi Jerv. Det blir helt sikkert en tett kamp hvor små detaljer kommer til å avgjøre. Vi er revansjelystne og gleder oss til kamp. Vi må være til stede, å sørge for at premissene ligger der vi er best og gjennomføre kampen slik vi ønsker, tilføyer treneren.

Etter en opplevelse som sist forventer han en revansjelysten Ull/Kisa-tropp.

– Her på hjemmebane er det vi som skal sette premissene og det er vi som skal spille fotball der vi sprudler offensivt, med mye spill og løp i lengderetning og aller helst gi ballfører så mange valg at det går i stå for Jerv.

– Alle mann i angrep?

– Det vil være dumt, men vi ønsker jo å angripe. Det er jo vår identitet å spille fremoverfotball, så da må vi gjøre det også, hvis vi skal være på vårt beste, sier Fredriksen.


Annonse fra Obos-ligaen: