– Det har blitt klemt til denne uken

Martin Søreide tror det blir litt tunge bein, men gleder seg til 3x25 minutter mot Eidsvold Turn på Jessheim stadion fredag.

Mogreina-gutten er i gang med sin andre sesongoppkjøring som A-spiller i Ull/Kisa Fotball. Etter tøft kjør på SATS Jessheim i hele desember føler han seg bedre fysisk enn noen gang.

– Vi hadde en ganske rolig første uke og har virkelig klemt til nå i andre uken, så det er nok en del slitne bein, sier Søreide, som var blant spillerne med flest treningsøkter i ''ferien'' i desember-måned.

Hva tenker Martin Søreide om det som kommer i 2020?

– Jeg gleder meg. Jeg har absolutt store mål og store ambisjoner, så jeg håper på større innvirkning på laget nå i 2020 enn jeg hadde i 2019, forteller midtbanespilleren.

Fredag skal altså han og resten av Ull/Kisa spille årets første fotballkamp, dog med et treningspreg over tre omganger mot Eidsvold Turn. Blåtrøyene rykket opp igjen til 2. divisjon i fjor og signerte nylig en ettårskontrakt med tidligere Ull/Kisa-spiller Herman Henriksen som returnerer til Jessheim stadion.

Sist Ull/Kisa og Eidsvold Turn møttes i seriesammenheng var tilbake i 2015. I vårkampen på Myhrer sørget Espen Standals to scoringer for 2-1-seier til Ull/Kisa. Nåværende Kisa-spiss Martin Trøen puttet for eidsvollingene.

Trøen scoret også da Turn vant 1-0 på Jessheim stadion foran pene 1155 tilskuere på høsten. 

Like mange blir det neppe på plass fredag, men kampen starter 16.00 og man får se samtlige tilgjengelige spillere i Ull/Kisa-stallen, samt et par nye fjes utenfra. Martin Søreide gleder seg i hvert fall til å trekke den gule og grønne drakten over hodet for første gang i dette tiåret.

– Det blir godt å komme i gang med kamp igjen, skaffe relasjoner til de nye spillerne og begynne med å sette laget. 

Se hele videointervjuet med Søreide nederst i saken.

Les også hva Eidsvold Turn skriver på sine hjemmesider inn mot kampen her!


Annonse fra Obos-ligaen: