– Det skal bli sinnsykt mye hardt arbeid

Steffen Landro fortsetter som hovedtrener i Ull/Kisa Fotball i 2022 og får dermed oppgaven med å rykke opp igjen til OBOS-ligaen på første forsøk.

– Opprykk, svarer Landro kontakt på målet for 2022.

– Vi skal trene best, trene mest, legge en enorm innsats. Det kommer til å bli knalltøft, men det kommer til å være verdt det til slutt, sier han etter å ha signert avtalen som gjør han til Ull/Kisa-trener også kommende sesong.

Steffen Landro rykket opp fra 2. divisjon med Nest-Sotra i 2017 og er altså krystallklar på at det er målet med Ull/Kisa etter nedrykket fra OBOS-ligaen, hvor han ledet laget i de siste åtte kampene. Han lover en helt annen fysikk i troppen kommende sesong.

– Jeg håper at 2022 skal bli et år der vi trenere får forme våres lag fysisk og taktisk. Det er et veldig spennende utgangspunkt og det som nok frister meg aller mest er at det bor ganske mye kvalitet i denne stallen. Det er mange unge, spennende spillere, med mye uforløst, sier strilen, som går i gang med å forberede spillerne på en knalltøff sesongoppkjøring.

– Det skal være mye moro, men det skal bli sinnsykt mye hardt arbeid.

FORTSETTER: Her har Steffen Landro signert på avtalen som gjør han til hovedtrener for Ull/Kisa i 2022.
FORTSETTER: Her har Steffen Landro signert på avtalen som gjør han til hovedtrener for Ull/Kisa i 2022.

Daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Andreas Aalbu, begrunner valget av Steffen Landro videre som hovedtrener på følgende måte;

– Vi vet at vi trenger en som kommer inn med kravskultur i gruppa. De tankene han har for neste år og historikken han har fra 2. divisjon tidligere tror jeg kommer til å være en veldig fin greie for oss.

– Nå er det en ting som gjelder i 2022, det er grunnen til at vi også skriver en ettårsavtale, som begge ønsket. Det er at vi skal opp, alt annet er ikke godt nok. Vi skal rykke direkte opp og det kommer til å være hovedfokuset fra nå, forteller Aalbu.

Se videointervju med Steffen Landro og Andreas Aalbu under.Annonse: