– En produktiv sesong

Det ble tap i serieavslutningen mot Hønefoss, men Ull/Kisa 2 kan uansett se tilbake på en solid sesong og niendeplass i 3. divisjon, avdeling 6.

Sesongavslutningen åpnet på en svært god måte for et som vanlig ungt rekruttlag, da Hønefoss sin midstopper Jens Cato Rosenlund fikk direkte rødt kort etter en nedrivning som bakerste mann.

Det påfølgende frisparket skjøt Sander Forø over, og tross en mann mer på banen var det gjestene fra Ringerike som skapte det lille som var av målsjanser kampen gjennom.

En solid enkeltmannsprestasjon av Erblin Llullaku sørget for Hønefoss-ledelse da han banket inn 0-1 etter et drøyt kvarter.

Sondre Emilsen fant Martin Søreide med en flott stikker rett før pause, og alene med keeper var Søreide iskald og sørget for 1-1.

Hønefoss forsvarte seg godt de siste 45 minuttene og fikk også noen fine overganger. Det var også det som skjedde da Andreas Skattum Nordby avgjorde med 11 minutter igjen å spille og 1-2 ble sluttresultatet.

Foran LSK 2 og Tromsø 2

Plasseringsmessig fikk det ingen betydning da både Lillestrøm 2 og Tromsø 2 tapte sine kamper mot henholdsvis Bodø/Glimt 2 og Fløya. Ull/Kisa 2 endte på niendeplass i 3. divisjon avdeling 6 med 34 poeng på de 26 kampene.

Det er for øvrig plassene foran LSK 2s og Tromsø 2s andrelag som fulgte på de øvrige plassene over nedrykksstreken. Harstad, Skjetten og Leknes rykket ned fra avdelingen, mens det til slutt var Fløya som rykket opp med to poeng mer enn Finnsnes.

Toppscorer for Ull/Kisa 2 denne sesongen ble Sander Forø, som til slutt noterte seg for 13 scoringer.

Fornøyd Eliassen

Ull/Kisa 2-trener Fredrik Eliassen oppsummerer sesongen på følgende måte:

– Jeg syntes det har vært en veldig fin sesong, en produktiv sesong. Vi satte oss tre mål i forkant av sesongen, det ene var å beholde plassen og det klarer vi å se at det klarte vi med ganske klar margin til slutt. 

– Vi satte oss et mål kollektivt med tanke om å bli en ordentlig samlet gruppe. Jeg syntes det viser seg i mange av kampene hvor vi spiller med reint juniorlag at vi står opp mot de aller beste lagene.

– Og ikke minst individuelt at vi skal prøve hver eneste dag å bli så nærme A-laget som mulig. Alle sammen har tatt steg og det er jeg veldig godt fornøyd med.

Se hele intervjuet med Eliassen i dette videovinduet.


Annonse fra Obos-ligaen: