– En sulten og engasjert spillergruppe

Jan Åge Leonsen Sandviken er meget godt fornøyd med damelagets oppkjøring inn mot 2. divisjonsdebuten.

– Oppkjøringen har vært utelukkende positiv. Vi har innført noen nye rutiner i laget, økt treningsmengden og gjort noen gode signeringer. Etter fire treningsuker opplever vi  en sulten og engasjert spillergruppe, sier Leonsen Sandviken.

Damelagets nye hovedtrener er også meget godt fornøyd med de tre nye fjesene som har kommet inn, og beskriver de på følgende måte:

Karoline Moen Pedersen, Grei Kvinner Elite.
– Karoline er en spiller som best kan betegnes som ‘’hel ved’’. Hun har vært en stor bidragsyter på feltet og er med på å sette standarden på trening. Hun har kommet godt inn i laget og har alltid en kommentar på lur.

Eline Krogstad Nilsen, Hommelvik.
– Eline er en spiller med stort potensiale. Hun er en hurtig offensiv spiller med målteft. Hun kan spille både kant og spiss og er en spiller vi håper kan levere flere scoringer for oss kommende sesong.

Malene Olsen, Mandalskameratene.
– Malene er en spiller med gode offensive kvaliteter og et godt øye for spillet. Malene er primært en kantspiller, men hun kan også bekle flere offensive posisjoner.

Treningskamper spikret

– Vi har i dag en spillertropp på 17 damespillere. På treningene våre har vi også flere prøvespillere, i tillegg har vi flere spennende rekruttspillere på hospiteringsordning. Arbeidet med spillerlogistikken er godt i gang, men vi ønsker også å forsterke troppen ytterligere, sier Leondsen Sandviken.

Per nå har damelaget fire spikrede treningskamper inn mot sesongstart, men her kan det komme endringer. Kampene er som følger:

Søndag 10. februar: Bærum, Nesøya kunstgress 18.00.
Lørdag 2 mars: Grei 2 Jessheim stadion 15.00.
Søndag 17. mars: Elverum, Elverum stadion 14.30.
Søndag 24. mars: Raufoss, Raufoss storhall 12.00.

Annonse fra Obos-ligaen: