Jan Tore Amundsen på vei fremover mot Levanger.

– Fire svært vellykkede år

Veteran Jan Tore Amundsen takker for seg etter fire sesonger i Ull/Kisa Fotball.

Forsvarsspilleren hadde i utgangspunktet lagt fotballkarrieren på hylla da han fikk tilbake lysten før 2015-sesongen og kom i kontakt med Ull/Kisa.

Under Jonas Olssons ledelse var backen svært viktig med sin kløkt og rutine det året og Ull/Kisa rykket opp igjen til OBOS-ligaen på første forsøk. Året etter var Amundsen på banen i 29 kamper i sesongen hvor plassen ble berget i siste serierunde mot Kongsvinger på Gjemselund.

Under fjoråret og årets sesong har han også notert en del kamper, og til sammen kan Jan Tore Amundsen se tilbake på 82 obligatoriske kamper for A-laget (serie og cup). Han står også med en scoring, fra 2-2-kampen borte mot Ranheim i juni 2016.

– Jeg får bruke vinteren til å finne ut om jeg trapper ned noe, eller for fullt. Nå må det en lang ferie til først, sier 35-åringen, som altså har vært stallens eldstemann i alle de fire sesongene han har vært i Ull/Kisa.

– Jeg må få takke for at jeg fikk sjansen i 2015 etter at jeg egentlig hadde lagt opp. Jeg har blitt veldig glad i klubben, supporterne, alle som jobber i klubben, de frivillige rundt og ikke minst alle spillerne jeg har fått jobbet med, sier Amundsen.

– Det har vært fire svært vellykkede år. Det er ikke alle som er så heldige å få holde på med fotball så lenge som jeg har og jeg kommer til å følge med og savne dere.

Ull/Kisa Fotball takker også Jan Tore Amundsen for fire flotte sesonger i gult og grønt, og håper vi ser han på Jessheim stadion som tilskuer i årene som kommer.

Annonse fra Obos-ligaen: