Ull/Kisas nye hovedtrener Sindre Tjelmeland og daglig leder Andreas Aalbu.

– Føler vi har gjort et scoop

Daglig leder Andreas Aalbu er meget fornøyd med at Sindre Tjelmeland nå kan presenteres som hovedtrener i Ull/Kisa Fotball.

– Jeg tror at Sindre og Ull/Kisa kommer til å være en perfekt match. Nå begynner en litt ny æra her. Vi skal ta nye steg på både kort sikt og på lengre sikt. Tankene og ideene til Sindre for å få oss opp og frem virker veldig spennende, sier daglig leder i Ull/Kisa, Andreas Aalbu.

Etter to strålende sesonger for Åsane har Tjelmeland og trenerkollega Morten Røssland vært en snakkis, spesielt etter fjorårets imponerende femteplass i OBOS-ligaen.

Aalbu er klar på at Ull/Kisa nå har kapret en av landets aller mest spennende treneremner.

– Vi føler at vi har gjort et scoop, og at vi plukker han opp før mange andre. Vi vet at han har vært ettertraktet av mange klubber, også i Eliteserien. Men han ønsket å komme til Ull/Kisa, og vi er førstemann ute til å tilby denne hovedtrener-stillingen. Vi får inn en trener her som er veldig klar og tydelig på hva han ønsker, forteller Aalbu.

Se videointervju med Ull/Kisas daglige leder nederst i saken.

Med Tjelmeland og allerede nyansatte Arild Sundgot går Ull/Kisa inn i 2021 med en helt ny trenerduo. De holder sin første Ull/Kisa-trening i LSK-hallen kommende mandag.

LES OGSÅ: Her er Ull/Kisas nye hovedtrener


Annonse fra Obos-ligaen: