Ole Andreas Nesset med ballen i kampen mot Tromsdalen i den 11. serierunden på Jessheim stadion. FOTO: Bjørn Hytjanstorp

– Har en drøm om Eliteserien

Ole Andreas Nesset har forlenget sin avtale med Ull/Kisa Fotball ut 2020-sesongen.

– Jeg har en drøm om en gang å spille i Eliteserien, og da tror jeg det er størst mulighet for å oppleve det her i tiden jeg har igjen som fotballspiller, sier Nesset.

Spissen fyller 30 år senere i høst, og kom til Ull/Kisa fra Elverum etter 2016-sesongen, hvor han var svært viktig i Elverums opprykk til OBOS-ligaen. I fjor scoret Nesset fem ganger i sin aller første sesong på nest øverste nivå i fotball-Norge, blant annet mot sin gamle klubb.

I 2018 har han fått sitt virkelige gjennombrudd og står med åtte seriescoringer så langt. Nå er han ute med en liten strekkskade fra kampen mot Sandnes Ulf, men trolig er han tilbake for fullt mot slutten av august

– Jeg trives veldig godt i Ull/Kisa-miljøet med både lagkamerater og resten av klubben. Vi er i utvikling og jeg gleder meg til å bidra i årene som kommer, sier Sander-gutten, som bor på Bøn i Eidsvoll.

Vi i Ull/Kisa Fotball gleder oss også til å se Nesset videre i gult og grønt, og er veldig fornøyde med at hans kontrakt er forenget.

Annonse fra Obos-ligaen: