– Har noe uoppgjort her

Stian Lunder Ringstad er klar for et nytt Ull/Kisa-år og vil bidra både sportslig og på markedssiden.

30-åringen var på plass da spillerne gjennomførte en fysisk løpsøkt onsdag og forlenget samtidig kontrakten som gjør han til Ull/Kisa-spiller også i 2022.

– Jeg trives veldig godt, og har noe uoppgjort her. Nå ble fjorårssesongen som den ble og vi rykket ned. Ekstremt sulten på å være med å bygge det opp igjen, sier Ringstad.

Han er klar på at han har vesentlig mer inne enn det han har vist i Ull/Kisa-drakten så langt, og krysser fingrene for at oppkjøringen til 2022 blir mindre trøblete enn de to foregående årene. Da har kyssesyken og Viken-restriksjoner påvirket vinter- og vår-månedene.

– Fotballbiten tror jeg fortsatt sitter, så nå skal jeg få bygd et godt grunnlag. Så langt ser det veldig bra ut. Jeg kjenner at jeg er motivert og at kroppen responderer bra på trening, sier Ringstad.

Nesbuen skal også hjelpe daglig leder Andreas Aalbu i markedsarbeidet.

– Vedlig gøy. Det er nytt for meg. Markedet her er veldig spennende og det er en fin sponsorpool her fra før. Forhåpentligvis kan vi verve noen nye også, sier Stian Lunder Ringstad.

Se hele videointervjuet med han nederst i saken.

Vil du bli med i vår sponsorpool? Ta kontakt med daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Andreas Aalbu på [email protected] eller på 913 15 269.


Annonse: