– Hele Romerike er vår hjemmebane

Lillestrøm-bedriften Lady Solskjerming vil være synlige også på Øvre Romerike. Nå har de forlenget som samarbeidspartner i Ull/Kisa.

Familiebedriften fra Lillestrøm, som ble etablert mot slutten av 60-tallet, kom inn i Ull/Kisa Fotballs partnernettverk i forkant av 2020. Nå fortsetter de som sponsor de tre neste årene også.

– Vi ser på hele Romerike som vår hjemmebane og på Øvre er Ull/Kisa Fotball det største idrettslaget med medlemsmasse i alle aldre. Vi er med i med- og motgang og sikter mot at A-laget kommer tilbake til OBOS-ligaen i løpet av denne sponsoravtalen, sier Ole Petter Olaisen og Henning Rundberg.

Lady kaller seg selv «Den trivelige dama», og det er viktig at alle som ønsker solskjerming skal få en positiv opplevelse av å møte henne.

Lady tar turen hjem til de som ønsker, og finner sammen med kunden de beste løsningene for boligen, hvor de tar alle nødvendige mål og planlegger jobben slik at kunden får de riktige produktene montert på riktig måte.

Alle produkter blir laget på millimetermål, slik at produktene passer perfekt og ikke minst sørger for å skjerme for sol og innsyn.

– Det skal være trivelig å handle av oss. Folk skal oppleve vår kompetanse, at vi holder det vi lover, og ikke minst at vi er hyggelige. I tillegg så holder vi til i Lillestrøm, så det er bare å ta turen hvis man ønsker, tilføyer Ole Petter Olaisen.

Besøk Lady Solskjermings hjemmesider her!

Annonse: