– Ikke godt nok etter ferien

Se og hør Trond Fredriksens tanker inn mot Sogndal-kampen på søndag.

– Vi må først og fremst erkjenne at det vi har prestert etter ferien ikke har vært godt nok. Det er ting i spillet vårt som vi har vært misfornøyde med. Skal vi ha en mulighet borte mot Sogndal så må vi ha en bedre prestasjon enn vi har hatt hittill etter ferien, sier Ull/Kisa-trener Trond Fredriksen og tenker på tapene mot Sandnes Ulf og Start.

Morten Sundli, Sebastian Remme Berge, Ole Andreas Nesset og Kristoffer Normann Hansen er i ulike stadier i opptreningen etter sine skadefravær, men er neppe med til Fosshaugane Campus i helgen.

Det er derimot Sakarias Opsahl, som fikk sin Ull/Kisa-debut mot Start sist, og nykommer Alfred Scriven, som kom på lån fra Mjøndalen denne uken.

– Dem tilfører oss ferdigheter som vi ikke har hatt tidligere. To sultne gutter som har lyst til å bli gode, sier Fredriksen.

Sogndal-kampen blir for øvrig den første i del 2 av OBOS-ligaen, og altså første gang man møter et lag for andre gang i sesongen. I vårens kamp vant Ull/Kisa 3-0 på Jessheim stadion.

Etter nøyaktig halvspilt serie ligger Ull/Kisa på niendeplass med 20 poeng, mens Sogndal er nummer åtte med ett poeng mer.

Kampstart på Fosshaugane Campus er klokken 18.00 søndag.


Annonse fra Obos-ligaen: