– Jentene imponerer meg voldsomt

Kontakttrening for de over 20 år lar fortsatt vente på seg, men damelagets trener Jan Åge Leonsen Sandviken er meget begeistret over treningsiveren.

Etter et år står fortsatt vårt damelag, sammen med resten av breddefotballen i Norge, uten mulighet til å trene og spille kamper med fullkontakt med dagens restriksjoner. Likevel er man godt i gang med en ny sesongoppkjøring med ivrige jenter.

– Vi har lagt opp til at seriestarten går som normalt i april, selv om vi foreløpig ikke vet om det blir slik. Jentene trener så godt det lar seg gjøre og de imponerer meg voldsomt med viljen og dedikasjonen de har på hver økt, sier Leonsen Sandviken.

Trine Skaar Danielsen og lagvenninnene på Ull/Kisas damelag holder humøret oppe.
Trine Skaar Danielsen og lagvenninnene på Ull/Kisas damelag holder humøret oppe.

Ullensaker kommune har nå justert de lokale smittevernregler, som nå lyder slik: Barn og unge under 20 år trenger ikke holde avstand når de trener, og voksne som driver aktivitet utendørs må bare holde 1 meters avstand. Dette gjelder fra og med i morgen, torsdag 18. februar, til og med 3. mars.

– Jentene trener så godt som det lar seg gjøre under gjeldende restriksjoner til enhver tid og vi er ambisiøse foran årets sesong. Vi har en god stamme i laget som holder et godt nivå, men jobber fortsatt med å ferdigstille troppen, forteller hovedtrener Sandviken.

Han får i 2021 med seg islandske Stefán Birgir Birgisson som blir assistent, samt at han bidrar rundt Rekrutt/J17. Birgisson kom inn i Ull/Kisa-systemet sommeren 2020 og har tidligere vært i blant annet Gimletroll.

Christer Nannestad har vært med rundt damelaget de to foregående årene, men har valgt å trappe ned som trener en periode, og vi takker han for strålende innsats i gult og grønt.

Ellers kommer vi tilbake med mer rundt damelagets sesongstart når det er noe å melde.

Dame3
Karoline Moen Pedersen og resten av spillerne på vårt damelag trener godt, tross korona-restriksjonene.

 

Annonse fra Obos-ligaen: