– Må bidra til lokalbefolkningen

Det går mot lysere tider i 2022. Med et samfunn som åpner kan Ull/Kisa Fotball og Jessheim Storsenter samarbeide videre, til det beste for lokalbefolkningen.

– Det har ikke vært noen tvil om vi skulle sponse byens fotballklubb. Vi har gjennom mange år hatt et givende samarbeid med Ull/Kisa, og det skal vi fortsette med, sier senterleder Jon Bakke.

Jessheim Storsenter har som nevnt vært generalsponsor, med sin logo svært synlig på fronten av Ull/Kisa-drakten, i en årrekke. Kværner-familien var også viktige sponsorer i årene før dagens Jessheim Storsenter, enten via ulike matbutikker eller Harald Kværner Eiendom AS. Til sammen strekker engasjementet seg i over 50 år.

Våre venner i Jessheimpuls har også skrevet om det forlengede samarbeidet!

– Vi i Ull/Kisa Fotball har med årene vært svært aktive i arrangementer i Storsenterets regi, som for eksempel med juleparkering, julegaten og under Jessheimdagene. I 2022 krysser vi fingrene for normale Jessheimdager, uten retriksjoner, slik at vi sammen kan lage folkefest i sentrum, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Andreas Aalbu.

FORLENGER: Jon Bakke og Andreas Aalbu signerte på forlengelsen av sponsoravtalen mandag.
FORLENGER: Jon Bakke og Andreas Aalbu signerte på forlengelsen av sponsoravtalen mandag.

– Det er viktig at vi som lokale aktører finner elementer i hverandre som spiller hverandre gode, som igjen bidrar til utvidet og bedret tilbud til lokalbefolkningen, tilføyer Bakke.

Se programmet for Jessheimdagene her!

Vil du bli med i vår sponsorpool? Ta kontakt med daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Andreas Aalbu på [email protected] eller på 913 15 269.

 

Annonse: