– Selvfølgelig er jeg klar

Kristoffer Gunnarshaug kan få sin Ull/Kisa-debut allerede på søndag, når Stabæk gjester Jessheim Stadion i 2. runde i NM.

– Selvfølgelig er jeg klar. Det er Arild (Sundgot) som bestemmer det, så hvis han ønsker det så er jeg selvfølgelig klar og det er jo det jeg ønsker selv også. Håper vi kan bite godt fra oss i den kampen, sier Ull/Kisas nye midtbanespiller.

Her kjøper du billett til Ull/Kisa mot Stabæk!

Torsdag formiddag kom Gunnarshaug rett fra flyplassen til sin første Ull/Kisa-trening og med cupkampen samme dag som overgangsvinduet 1. august, kan han bidra umiddelbart.

– Det var kjekt å hilse på gutta og det virker som en fin gjeng. Jeg ser fram til å komme i gang skikkelig. Ull/Kisa er en ambisiøs klubb, sånn som jeg har fått inntrykk av. Mange fine folk rundt med gode verdier, som jeg tror kan passe meg rimelig bra, sier 22-åringen.

Han beskriver seg selv på følgende måte.

– Jeg er en spiller som trives med ballen i beina og ønsker å spille medspillerne mine gode. Samtidig som jeg er en hardtarbeidende og lojal spiller, sier Gunnarshaug på spørsmål om hva som venter av han i Ull/Kisa-drakten.

Her ser du videointervju med Kristoffer Gunnarshaug:


Annonse fra Obos-ligaen: