– Ser lyst på fremtiden her

En helt ny sponsor kommer inn i vårt partnernettverk fra 2023.

– Vi ser veldig lyst på fremtiden til Ull/Kisa Fotball og vil være med på en opptur. Vi går inn som partner med en langsiktig tankegang og vil være med å ta samfunnsansvaret rundt å støtte en klubb som driver med så stort omfang som det gjøres her, sier Dag Morten Lysell og Gorm Nøkleby i Otera Traftec.

En partner som ser lyst på Ull/Kisa-fremtiden klinger godt og i denne sammenhengen får ordet lyst dobbelt betydning.

Otera Traftec leverer nemlig komplette elektriske anlegg til vei, tunnel og jernbane. De planlegger, bygger og drifter elektrisk infrastruktur for offentlig og privat samferdsel.

Bak Otera Traftec står Otera AS, som også eier Otera Infra. Hovedkontorene til de to selskapene ligger i Kristiansand (Intra) og Froland (Traftec). Med over 500 medarbeidere har de også kontorer på følgende steder: Ålesund, Ulsteinvik, Trondheim, Bergen, Haugesund, Sandnes, Flekkefjord, Lyngdal, Mandal, Evje, Valle, Åmli, Froland, Skien, Porsgrunn, Drammen, Langhus, Gjøvik og Hamar.

Les mer om Otera på deres hjemmesider

– Det er alltid hyggelig med helt nye samarbeidspartnere som kommer inn. De står blant annet for belysningen i Idrettsparken og vet hvor spennende Ullensaker-området er med tanke på utviklingen som skjer her, sier Emma Sørensen om den rykende ferske sponsoren.

Velkommen med på laget, Otera Traftec.

Annonse: