– Tilbakemeldingene har vært så gode at vi fortsetter

Trening under oppsyn på Jessheim stadion har fungert strålende og vi fortsetter inn i påskeuken.

– Vi kommer til å holde Jessheim stadion åpent på gitte tidspunkter, under oppsyn, ut onsdag i første omgang. Tilbakemeldingene vi har fått fra aktive spillere og foreldre etter denne helgen har vært veldig gode og dugnadsløsningen med frivillige vakter som kontrollsjekker at smittevernet mot koronaviruset etterfølges har fungert strålende, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Cato Strømberg.

Det betyr at Jessheim stadion fortsatt vil være tilgjengelig for frivillig uorganisert trening følgende dager:

Mandag 6. april, fra 13.00 til 17.00
Tirsdag 7. april, fra 13.00 til 17.00
Onsdag 8. april, fra 13.00 til 17.00

– Så evaluerer vi dette fortløpende. Så lenge reglementet rundt smittervern opprettholdes er det utrolig gledelig at alle i klubben bruker Jessheim stadion for fotballglede i perioden vi går gjennom, fortsetter Strømberg.

Cato Strømberg leder Ull/Kisa Fotball gjennom en utfordrende periode.
Cato Strømberg leder Ull/Kisa Fotball gjennom en utfordrende periode.

Og gleden har så absolutt vært synlig fredag til søndag. Kunstgressflaten har vært delt inn i seks sektorer, hvor fem og fem har kunnet spille fotball med god avstand seg imellom. Tilbudet er åpent for alle spillere i Ull/Kisa Fotball, uansett alder og nivå.

Om noen har spørsmål er det bare å kontakte utviklingsleder Kjetil Haga på 91721900. Det gjelder også om man kan tenke seg å bidra i vaktlaget som ser at alt foregår korrekt for seg.

Stolt

At Ull/Kisa Fotball i likhet med resten av Norge er inne i en utfordrende tid er det ikke tvil om. Samtidig viser det som skjer på alle nivåer i klubben at man står samlet og virkelig bidrar når det trengs.

– Først og fremst må jeg si jeg er stolt over måten spillere, trenere, lagledere og alle andre rundt lagene våre i Ull/Kisa Fotball har taklet denne vanskelige tiden. Med vår størrelse og posisjon, som den største klubben på Øvre Romerike, er det utrolig viktig at vi etterlever tiltakene som kommer fra myndighetene rundt aktivitet. På dette området fungerer ting godt, sier Strømberg.

Med all organisert aktivitet nede påvirkes inntektene til klubben på mange måter. Vi kjørte for en ukes tid siden salg av virtuelle vafler, etter innspill av en ivrig fotballmor, og fikk inn noen kjærkomne kroner.

Lanserer nye tiltak

– Nå skulle A-laget ha åpnet serien mot Sogndal og vi skulle jobbet mot 1500 tilskuere i årets første hjemmekamp mot Jerv. At den ikke spilles som planlagt har ført til at vi har solgt mindre sesongkort denne perioden. Vi måtte avlyse kick-offet til hele klubben, kioskene på stadion og i Idrettsparken har vært stengt og salget av klubbtøy har blitt påvirket. I løpet av uken som kommer vil vi lansere nye tiltak som forhåpentligvis kan hjelpe til med noen av tapene vi får, sier Ull/Kisas daglige leder.

Han håper også at innbetalingene av aktivitetsavgiften fortsetter.

– Den er en av våre aller viktigste inntektskilder og vi jobber etter beste evne med å legge til rette for det vi kan av aktivitet for alle også nå. Derfor er det gledelig at vi kan fortsette å holde aktiviteten på Jessheim stadion litt i gang, så skal vi sammen sørge for at klubben er klar når vi er tilbake i normalen.

Werner
Werner Lien er en av flere som bidrar i vaktlaget som sørger for at smittervern-retningslinjene følges på Jessheim stadion.

 

Annonse fra Obos-ligaen: