– Veldig glad i å bidra offensivt

Etter ni A-kamper for Strømsgodset håper Andreas Nyhagen å etablere seg skikkelig som fotballspiller for Ull/Kisa i de to neste sesongene.

– Venstrebeint spiller. Veldig glad i å bidra offensivt med løp og assist. Kanskje et mål i ny og ne, smiler Andreas Nyhagen når han beskriver seg selv som fotballspiller.

Leira-gutten meldte overgang fra Valdres til Strømsgodset og deres utviklingsavdeling før høsten 2017 og fikk etter hvert proffkontrakt hos drammenserne.

I løpet av 2019 signerte han proffkontrakt med Strømsgodset og frem til og med fjoråret har han vært i Godsets A-stall, med et par utlånsperioder i Grorud og Moss. Han står med til sammen ni A-kamper for Strømsgodset og var på banen i Eliteserien under fjorårets sesong.

Etter en periode med Ull/Kisa-treninger signerte 23-åringen i dag på en proffkontrakt og blir dermed Ull/Kisa-spiller de to kommende sesongene.

– Starten har vært fin. Jeg har kommet godt inn i gruppa. Det er en bra spillegruppe, som virker å være tent. Det ser bra ut, sier Nyhagen i videointervjuet som kan sees nederst i saken.

Fredag spiller Ull/Kisa og Lillestrøm en light treningskamp i LSK-hallen over 2x35 minutter. Kampstart er 12.00. Les mer på LSKs hjemmesider her.


Annonse: