– Vi er stolte av å fortsette på lag med Ull/Kisa

Conceptor Bolig AS blir med videre i vårt partnernettverk.

– Vi er stolte av å være på laget med Ull/Kisa. Vi har store planer for Jessheim Sør og jakter også på andre spennende utviklingsprosjekter i Ullensaker kommune, sier Stig Ø. Kvarsnes, som er prosjektleder for Jessheim Sør i Conceptor Bolig AS.

Selskapet er en del av Conceptor-konsernet, og ble etablert i 2016. I Ullensaker er nevnte Jessheim Sør deres satsningsprosjekt.

Vårt lokalområde er også en svært viktig del av ambisjonen om å være den ledende boligutvikleren innenfor InterCity-området, som i all hovedsak strekker seg fra Skien/Porsgrunn og Halden/Fredrikstad og opp mot Lillehammer.

– For oss er det viktig å samarbeide godt med lokal idrett og samfunnslivet i områdene hvor vi har våre boligutviklingsprosjekter. Vi heier på Ull/Kisa Fotball i Ullensaker, forteller Kvarsnes.

Konsernet har tomter og rettigheter til å oppføre ca. 2.300 enheter alene eller i samarbeid med partnere. Det langsiktige målet er en tomtebank med potensial for 5.000- 6.000 enheter totalt, for å understøtte et leveransemål på 500 boliger per år.

Se prosjektene til Conceptor Bolig her!

Annonse: