– Vi har vært gode på hjemmebane

Trond Fredriksen håper på to flotte dager på stadion før sommerpausen i OBOS-ligaen.

Søndag gjester KFUM Oslo Jessheim stadion i en meget viktig kamp. Oslo-laget har levert knallsterkt så langt i sesongen, og kommer nylig fra en cupseier over Tromsdalen som sikret en historisk kvartfinale i NM.

I OBOS-ligaen har Jørgen Isnes sitt mannskap også imponert og holder tredjeplassen på tabellen med seks poeng mer enn Ull/Kisa. Selv om laget er nyopprykket viste de at de mener alvor allerede i vinterens overgangsvindu hvor blant annet Daniel Fredheim Holm, Kristian Brix, Olav Øby, Simon Thomas og vår gamle midstopper Emmanuel Troudart ble signert. Samtlige spillere med rikelig erfaring i fotball-Norge.

I tillegg har kometene Lars Olden Larsen og Moses Mawa notert seg for åtte seriescoringer hver, og har med det kun Pontus Engblom og Sigurd Haugen foran seg på toppscorertabellen etter 12 kamper.

Ull/Kisa-trener Trond Fredriksen gleder seg til kamp mot en meget tøff motstander.

– Vi har vært gode på hjemmebane i hele år, og det skal vi fortsatt være. Klart det er viktig kamp mot Kåffa nå. De er foran oss på tabellen, og viktigheten av å vinne denne kampen tror jeg alle skjønner at er stor, sier han.

Se hele videointervjuet med Fredriksen nederst i saken.

– Vi er glade for at vi skal spille hjemme søndag, og håper at alle som var her mot Rosenborg har lyst til å komme tilbake for det var en opplevelse og et øyeblikk for oss alle, tilføyer treneren.

Kampen søndag starter 18.00 på Jessheim stadion. Billetter kan kjøpes her!

Husk også løkkefotball på Jessheim stadion 29. juni!


Annonse fra Obos-ligaen: