– Vi må nullstille etter hver eneste kamp

Fra 8-1-seier over Frigg til 1-3 borte mot Tromsdalen. Mandag skal Ull/Kisa-troppen forsøke å revansjere det første serietapet siden mai.

Etter 0-4 borte mot Gjøvik-Lyn 7. mai gikk det 15 seriekamper (12-3-0) før det neste tapet altså kom borte mot Tromsdalen forrige serierunde. Det har man angrepet i en lang treningsuke, hvor Vålerenga 2 venter først mandag.

– Vi har hatt en lang rekke ubeseiret nå. Det måtte komme et tap til slutt, så vi er ekstremt revansjesugne på å snu det igjen ved første sjanse, sier Ull/Kisa-trener Steffen Landro i videointervjuet som kan sees nederst i saken.

Hva sa du etter kampen mot Tromsdalen, da du samlet spillerne tirsdag?

– Vi må nullstille etter hver eneste kamp. Vi må ha samme innstilling i 90 minutter hver kamp i 2. divisjon for å kunne opprettholde den statistikken vi har hatt til nå og akkurat der syntes jeg ikke vi var gode nok på søndag, fortsetter Landro.

Billetter til Ull/Kisa mot Vålerenga 2!

Vålerenga 2 har, som alle andrelag, variert veldig underveis i sesongen. De holder 11. plassen på tabellen med 22 poeng på en meget tett tabell. Hvem som disponeres for motstanderen mandag bryr Landro seg lite om.

– Det er gode spillere uansett hvem de har stilt med, selv om de har spilt rent juniorlag så synes jeg at de stort sett alltid har vært best i banespillet, sier Ull/Kisa-sjefen, som lister opp følgende svar på hvordan man for egen del skal slå tilbake med en seier umiddelbart etter et tap.

– Det å spille med tempo, fysikk, gode i høyt og lavt press, dødballstyrke. Egentlig alt.

Her kan du kjøpe billetter til Ull/Kisa mot Vålerenga 2!


Annonse: