– Vi skal ta kontrollen

Jonas Rygg møter klubben han har spilt for og vært trener i for aller første gang, med Ull/Kisa, på Jessheim Stadion lørdag.

Lokaloppgjøret blir nok litt spesielt for nyansatte Rygg, som har tre sesonger som spiller og et drøyt år som trener hos de røde og grå. Han var assistenttrener til dagens Strømmen-sjef, Ole Martin Nesselquist, i 2019 og vet godt hva som venter lørdag.

Her kjøper du billett til Ull/Kisa mot Strømmen

– Handler om at vi er klare for planen vår og har fokus på hvordan vi har forberedt oss her. Disse kampene her kan leve sitt eget liv. Vi vet at Strømmen kommer hit for å ha med seg noen ting og det er utgangspunktet. I en så tett og jevn OBOS-liga blir det viktig for oss å hele tiden ha fokus på det neste som skal skje. Ikke henge oss opp i det forrige som har skjedd, men ha fullt fokus i 90 minutter. Da skal vi ha et lag som skal kunne ta tre poeng her, sier Jonas Rygg.

– Vi skal være godt forberedt. Først og fremst fokus på oss. Vi skal ta kontroll over dette og vi skal styre, tilføyer han.

Rygg konfronteres også med et lite stikk fra Strømmen-trener Ole Martin Nesselquist. Se hva i videointervjuet nederst i saken.

Med Magnus Knudsen tilbake i LSK og Jens Husebø ute med karantene, er følgende tropp klar for lokaloppgjøret mot Strømmen: 

Stefan Hagerup, Christoffer Gjertsen, Morten Sundli, Stian Ringstad, Sindre Rindal, Sebastian Stokke, Steffen Jenssen, Ole Kristian Langås, William Lunde, Sebastian Remme Berge, Edin Øy, Sverre Martin Torp, Christian Aas, Henrik Kristiansen, Ole Breistøl, Petter Hokstad, Mikkel Rakneberg, Sondre Sørløkk, Ole Sebastian Sundgot og Henning Tønsberg Andresen.


Kjøp billett til kampen her

Annonse: