– Vi vil bidra i medgang og motgang

Radio Metro forlenger sin avtale som Ull/Kisa-sponsor.

– Det å ha gode støttespillere er viktigere enn noen gang. Vi vil bidra i medgang og motgang, sier Ståle Lien Hansen i Radio Metro.

Radio Metro har mer eller mindre siden oppstarten i 2009 blitt sett på som en underdog i markedet, og med det blitt vant til å sloss litt mer enn andre for å overleve.

– Vi ser likhet mellom oss selv og våre radiokanaler og med Ull/Kisa, ved å være en utfordrer som må gjøre det lille ekstra for å oppnå sine målsetninger. For oss i Radio Metro er det derfor ekstra viktig å signalisere ut til innbyggere og andre næringsaktører at vi tar vårt samfunnsansvar på alvor og står bak klubben, sier Lien Hansen etter å ha signert en fornyet sponsoravtale denne uken.

Som et samarbeid mellom Ull/Kisa Fotball, Røde Gorilla og Radio Metro tilbyr de nå en gratis spotomat til andre i samarbeidsnettverket i Ull/Kisa. Dette er en tjeneste hvor du kan få demonstrert hvordan din radioreklame kan høres ut, samtidig som en eventuell avtale om bruk av spotten vil kommer Ull/Kisa til gode.

For mer info rundt dette, kontakt Ståle Lien Hansen her eller på 482 99 215.

Annonse: