1 runde NM A-lag Damer. Ull/Kisa vs Hønefoss

Onsdag 3.5 klokken 1800 tar Ull/Kisa imot 1 divisjonsklubben Hønefoss til 1.runde her på Jessheim Stadion - Gratis inngang.

Førstkommende onsdag kl 1800 gjester Hønefoss, Jessheim Stadion. 

Hønefoss spiller til daglig i 1 div og vil bli en tøff motstander for våre damer. Men vi har god statistikk på hjemmebane og kanskje vi blir Askeladden i årets cup. 

Vi har kiosk og det er gratis inngang. Ta turen og støtt våre damer.

Selv spiller vi i 3 divisjon og har hatt en god start på sesongen. 

Forrige hjemmekamp så slo vi Ottestad 3-1 i snøværet. Målscorere: Henriette J Strand og 2 stk av Alexandra H Tangen. Vi vinner kampen fullt fortjent, men det var meget vanskelige forhold pga snøværet. Etter kampen lå vi på tabelltopp etter 5 runder. 

I går spilte vi borte mot Storhamar, en kamp som endte i ett knepent 2-1 tap. Vår målscorer var nok en gang Alexandra H Tangen. Som nå er oppe i 16 mål så langt i sesongen. 

Vi jakter topp 3 i divisjonen for da kommer vi med i sluttspillet til høsten for å kjempe om opprykk til 2 divisjon. Pr i dag ligger vi på 4 plass med 12 poeng. Alle tre lagene foran oss har 15 poeng og det er kun målforskjellen som avgjør rekkefølgen. Røa Elite 2, Storhamar og Skeid har alle 15 poeng. 

Neste hjemmekamp i 3 div er mot Røa Elite 2 mandag 8 mai kl 1830.

Men først kom og støtt oss i 1 runde kampen mot Hønefoss. 

Annonse: