Seriemesterne kunne juble for opprykket

Ull/Kisa G19 sikret serieseieren i 1. divisjon med 3-1 mot Eidsvold Turn lørdag. Med det er laget klare for Interkrets neste sesong.

I og med at blåtrøyenes A-lag var ferdigspilt med sin 2. divisjonssesong forrige helg, var flere innslag fra eidsvollingenes A-tropp med til Jessheim stadion, hvor også Sander Jonassen Forø fra Ull/Kisas A-stall var på banen.

Forø var involvert sammen med Saber El Hasser i forkant av ledermålet som kom tidlig i kampen da Vegard Servold til slutt rundet Turns keeper og spaserte inn 1-0 etter åtte minutter. I perioden etter scoringen var det jevnspilt, mens Eidsvold Turn trykket på for en utligning inn mot pause. Dog maktet man ikke å overliste Martin Snøthun i Ull/Kisa-målet før hvilen.

Utligningen kom da Erik Ruud banket til fra distanse etter rundt en time spilt, og 1-1-målet var fortjent utifra spill og målsjanser frem til da i kampen.

Men etter 1-1 løftet Ull/Kisa-laget seg mange hakk og tok initiativet i lokaloppgjøret. Etter 64 minutter jaget Erik Rieber-Mohn frem et ballbrudd i Eidsvold Turns bakre firer. Philip Melheim fikk vendt spillet ut mot Sander Forø ute til venstre og han serverte Rieber-Mohn, som med et skikkelig goalgetter-løp skled inn 2-1.

Resten av kampen hadde Ull/Kisa kontroll og kunne ha vunnet med mer enn to scoringer. Matchvinner-målet kom da Sander Forø fikk kontroll på et innlegg fra Serok Ramathan og banket inn 3-1 fra 13-14 meter.

Med tre poeng var serieseieren i 1. divisjon ikke truet og seieren betyr også at Ull/Kisa G19 neste sesong har et lag i Interkrets B-serien. Vi gratulerer spillere og trenerapparatet med en vel gjennomført sesong og velfortjent opprykksjubel etter kampslutt lørdag.

Se tabellen i G19 1. divisjon her!

Annonse fra Obos-ligaen: