A-lag Damer spilte uavgjort mot Røa 2 Elite

A-lag Damer spilte uavgjort i toppkampen borte mot Røa 2 Elite. Med det så gratulerer vi jentene med plass i A-sluttspillet.

Vi har gjort en strålende vårsesong. Vi endte på 3dje plass i gruppen og på en god dag kan vi slå alle. Med det får vi spille i A-sluttspillet til høsten og er med å kjemper om opprykk til 2 divisjon. 

6 lag spiller dobbelserie. Starter 21 august. Vinneren rykker opp til 2 divisjon, mens nr 2 skal spille kvallik med to andre puljer. 

Så til årets siste og vanskeligste kamp. Hvor Røa 2 åpner forrykende og leder 2-0 etter 18 minutter. Hvor vi blir nødt til å endre formasjonen og det gir resultater.

Den moralen laget viser etter dette står til karakteren 6. Alexandra Hebo Tangen noterer seg for 2 nye mål og ender vårsesongen med hele 27 mål på 14 kamper i serien. Alexandra setter målene i 26 og 29 minutt og det er pauseresultatet. 

Første omgangen er Røa 2 det beste laget og vi blir kjørt skikkelig. Men det å komme tilbake står det respekt av. 

Andre omgang er mye mer jevnspilt og jentene leverer en fantastisk laginnsats. Løper og duellerer gjennom samtlige 90 minutter. 

Nå får jentene noen velfortjente uker med sommerferie, før fokuset rettes mot høstsesongen. Veldig moro for laget og støtteapparatet å komme til sluttspillet, sier Truls Jørstad, A-lag Damer Hovedtrener.

Lagene som er kvalifisert til A-sluttspillet er Ull/Kisa, Storhamar, Røa 2 Elite, Skeid, Raufoss og Øvrevoll Hosle 2. 

NB: Litt om NFF Oslo og oppsettet til sluttspillet. Det har hele tiden blitt sagt at de 6 beste skal videre til et A-sluttspill, 3 fra hver pulje. Når vi før sesongen snakket med de, da det var uklart med antall lag. Nå har de 9 mai sendt ut et skriv om at det er de 6 beste lagene. Uten å forklare hva de legger i det eller henvise til et bredde- eller turneringsreglement.

De har nå brukt poengsnittet pr kamp og på den måten fikk Skeid (Nr 4 i vår pulje) plassen foran Lillestrøm (Nr 3 i motsatt pulje). Dette er ikke greit og var det slik de skulle avgjøre sluttspill oppsettet så burde dette blitt kanalisert til samtlige involverte klubber. Dette burde NFF Oslo informert tydelig om i god tid før seriestarten for å unngå denne situasjonen man er havnet i. Vi i Ull/Kisa vil med dette støtte våre konkurrenter Lillestrøm i deres krav på å få plassen på bekostning av Skeid. 

 

Annonse: