Andreas Aalbu hamrer inn 2-1-ledelse borte mot Strømmen i den 28. serierunden.

Aalbu til Fredrikstad

Halvannet år etter at han kom fra FFK til Ull/Kisa reiser Andreas Aalbu nå tilbake til Østfold for å rykke opp fra 2. divisjon.

Klubbene og spilleren kom til enighet om at dette var en god løsning for alle parter i etterkant av en FFK-henvendelse i starten av juli.

Torsdag signerte Aalbu en 1,5 års kontrakt med den tradisjonsrike og ressurssterke 2. divisjonsklubben, som ledes av Per Mathias Høgmo. De ligger for øyeblikket på andreplass i 2. divisjon, avdeling 1. Tre poeng bak serieleder Raufoss.

Nå får FFK en solid bidragsyter i Aalbu, som forlater Ull/Kisa med 42 obligatoriske kamper (fra start eller som innbytter) på samvittigheten.

Bærum-gutten leverte i likhet med resten av laget en strålende høstsesong i fjor, og til sammen nettet han åtte ganger i serien, pluss reduseringen i kvalifiseringstapet mot Mjøndalen. I år står han med ett mål i NM, og Aalbu kan dermed ta med seg ti scoringer totalt i Ull/Kisa-drakten.

Andreas er en skikkelig bidragsyter og en strålende type både på og utenfor fotballbanen. Ull/Kisa Fotball takker for innsatsen og ønsker han lykke til når han nå er tilbake i Fredrikstad.

Annonse fra Obos-ligaen: