Aalbu tilbake – skal jobbe med marked og sponsorer

Andreas Aalbu er tilbake i Ull/Kisa Fotball, men spillerkarrieren legger han på hylla.

Vi er svært stolte av å presentere Andreas Aalbu som ny markeds- og sponsoransvarlig i Ull/Kisa Fotball. Han starter i stillingen 1.1.2019.

Aalbu er nå i sluttprosessen av sin masteroppgave, hvor han har fordypet seg i sponsingen av fotballklubber, og det er under prosessen med Ull/Kisa-intervju der, at man nå kan informere om at han ansettes på heltid i klubben fra 1.1.19.

Det betyr også at han legger opp som fotballspiller, og avslutter i Fredrikstad, hvor han hadde ett år igjen av kontrakten som ble signert i sommer. I 2017 og halve 2018 spilte han altså i Ull/Kisa Fotball, så det er en person som allerede er godt kjent, som nå går inn i adminstrasjonen.

– Vi ser at vi må styrke administrasjonen noe. Vi trenger noen som kan være med å jobbe opp mot sponsorer og marked, og der har vi fått med Andreas på laget, sier daglig leder Cato Strømberg.

– Nå starter mitt nye liv, med å jobbe i markedsavdelingen her. Det gleder jeg meg veldig til. Det er denne retningen her jeg har satset mot, nå har det dukket opp en mulighet. Det er drømmescenarioet å kunne komme å jobbe i en klubb som jeg kjenner godt og liker veldig godt, forteller Aalbu selv.

Se videointervjuer med han og daglig leder Cato Strømberg i vinduet under.Annonse fra Obos-ligaen: