Ull/Kisa-kaptein Christian Aas var tilbake på banen da Levanger ble slått 3-2 på Jessheim stadion i den 20. serierunden.

Aas inn i administrasjonen

Christian Aas skal nå kombinere rollen som spiller med økonomi og markedsarbeid i Ull/Kisa Fotball.

33-åringen er denne uken i gang med sine første arbeidsdager som ansatt i administrasjonen, hvor han nå skal inn i en økonomirolle. Cathrine Bakken har sammen med vår gode samarbeidspartner BDO holdt i økonomi og regnskapsbiten, men Aas skal nå fases inn på dette området i måendene som kommer.

Når det er gjort blir Cathrine med videre som frivillig sammen med vår flotte stab, som gang på gang leverer strålende arrangementer. For Aas sin del vil etter hvert også markedsarbeid inngå i rollen.

– Jeg gleder meg veldig og det blir spennende å se Ull/Kisa Fotball mer fra innsiden enn man får som spiller. I starten vil det være mye nytt, men det skal gå seg til etter hvert, sier Aas, som akkurat har fullført sin bachelor i økonomi og forretningsjus ved BI.

Han har kontrakt som spiller ut 2020 og fortsetter i hvert fall ut årets sesong.

– Så får vi se hvordan ting utvikler seg dette året. Jeg har rundet 30, men kroppen kjennes fortsatt veldig fin selv om fotballkarrieren etter hvert nærmer seg slutten.

Daglig leder, Cato Strømberg, sier følgende om ansettelsen.

– Nå som Christian har den formelle utdannelsen på plass tror vi dette er et fornuftig steg. På sikt er håpet av vi i Ull/Kisa Fotball skal kjøre mer av regnskapet selv og denne ansettelsen er i tråd med det. Han går inn i en hardtarbeidende og effektiv administrasjon og vil helt sikkert ha med seg mange fine innspill fra sine mange år som spiller både her og andre steder, sier Strømberg.

Vi ønsker Christian hjertelig velkommen også inn i Ull/Kisa-administrasjonen.

Annonse fra Obos-ligaen: