Aas tror på god underholdning

Se intervju med Ull/Kisa-kaptein Christian Aas før sesongavslutningen mot Tromsdalen.

Med seier selv og glid med andre resultater kan Ull/Kisa som best ende på åttendeplass i OBOS-ligaen 2019. Med tap og andre resultater i mot kan man i teorien bli dårligst nummer 12, men i praksis nummer 11, da målforskjellen er såpass mye bedre enn Jervs som maksimalt kan komme opp på samme poengsum som Ull/Kisa.

Det ligger også økonomi i Norsk Toppfotballs fordeling for årets tabellplassering og den historiske plasseringen for de siste fem årene, så man har absolutt masse å spille for selv om kvalifiseringsplassen er kjørt.

– Vi er klare. Vi gleder oss til siste seriekamp og skal ut å underholde, sier Ull/Kisa-kaptein Christian Aas, som lover en topp motivert spillergruppe.

– Vi har ikke vært så bra etter sommeren som vi burde ha vært, men vi har lyst til å underholde publikum i siste matchen. I tillegg så er det noe økonomisk i det, tilføyer Aas.

Se videointervjuet med han nederst i saken!

Kampstart på Jessheim stadion er klokken 15.30 og vi håper også at Ull/Kisa-venner, supportere, sponsorer og andre tar turen på Hydranten for en felles uformell sesongavslutning fra 20.00 på kvelden.


Annonse fra Obos-ligaen: