Akademiet utvider tilbudet

Vårt svært populære fotballakademi utvider fra februar.

Vårt svært populære fotballakademi utvider fra februar tilbudet ytterligere, og øker antall treningsdager fra 2 til 3 (mandager kommer i tillegg til de eksisterende øktene på onsdag og fredag).

Man kan selv velge hvilke og hvor mange dager man melder seg på. For de som velger 3 dager får man nå fordelen av å kunne utgiftsføre kostnadene for deltakelse på akademiet som en SFO ordning på skattemeldingen for de som er i de aktuelle aldersgruppene.

Ull/Kisa Akademiet er et treningstilbud for ivrige fotballgutter- og jenter i alderen 7 til 14 år (2008-2016) rett etter skoletid, uavhengig av klubbtilhørighet. 

Akademiet består av en barnefotball del for spillere født 2010-2016, samt en ungdomsgruppe for spillere født 2008-2009. Ungdomsgruppa trener kun på onsdagene.

Per januar 2022 hadde akademiet nesten 150 deltakere fra mer enn 10 forskjellige klubber. Vi vil nå trene innendørs i flerbrukshallen frem til vinterferien, før vi lukter på våren og trekker utendørs på nydelige Jessheim Stadion fra uke 9.

Merk også at vi har tilbud om transport fra en del av skolene i nærområdet.

Meld på barna til regionens beste fotballakademi eller se utfyllende info i lenken under.

Les mer her angående påmelding.

For eksisterende deltakere som ønsker å utvide eller endre sitt medlemskap, ta kontakt med Børre Lien Hansen på mail [email protected]

Annonse: