Aurskog Sparebank forlenger samarbeidet

Aurskog Sparebank er en av våre hovedsponsorer i Ull/Kisa Fotball. Nå er vi stolte og fornøyde med at avtalen forlenges.

– Banken kom inn som en av våre hovedsponsorer for alvor da vi gjorde comeback i OBOS-ligaen i 2016, og siden den gangen har vi jobbet veldig tett. Den nye avtalen er langsiktig, og vi føler med det at Aurskog Sparebank tror veldig på arbeidet vi gjør sammen. Det er vi veldig glade for, sier daglig leder, Cato Strømberg.

– Aurskog Sparebank ser fram mot et videre godt og konstruktivt samarbeid med Ull Kisa Fotball, og ønsker klubben lykke til i sin videre satsning, tilføyer banksjef Odd Nordli.

Aurskog Sparebank er utvilsomt en engasjert aktør i lokalmiljøet. Under sin tid i Ull/Kisa Fotball har de blant annet åpnet Jessheim stadion for alle med gratiskamper de siste årene, nyligst mot Start (2017) og Levanger (2018). Banken har også bidratt under Jessheimkampen, og er en veldig viktig aktør i vår sponsorpool.

Hver nye kunde i Aurskog Sparebank genererer for øvrig 1000 kroner i klubbkassa til Ull/Kisa Fotball.

Aurskog Sparebank ble etablert i 1846 og er en selvstendig lokalbank for hele Romerike. Kommunene Aurskog-Høland, Nes, Ullensaker og Sørum er definert som bankens primærområde. Bankens hovedkontor ligger på Aurskog. I tillegg har de avdelingskontorer på Bjørkelangen, Årnes og på Jessheim.

Besøk Aurskog Sparebanks hjemmesider her!

Kisaavis
Annonse fra Obos-ligaen: