Bergum på lån i 2022

Ull/Kisa er enige med Lillestrøm om et lån av Martin Bergum, som allerede er i gang med oppkjøringen sammen med sine nye lagkamerater.

Bergum signerte proffkontrakt med LSK i april i fjor, og 2002-modellen fikk sin debut i Eliteserien for LSK mot Viking i oktober. Han startet også cupkampen mot Fu/Vo i fjor, men før det blir mer spill på Åråsen håper nå Bergum på å utvikle seg videre i Ull/Kisa i 2022.

– Dette er en fin mulighet for meg og jeg tenker at dette skal bli et veldig bra år sammen med Ull/Kisa, sier den sentrale midtbanespilleren, som beskriver seg selv på følgende måte:

– En teknisk bra spiller, som liker å ha ball og å spille medspillerne mine bedre. Bra overblikk, samtidig som jeg ser på meg selv som en toveisspiller.

Se videointervju med nykommeren nederst i saken.

Historien med LSK-spillere som har hatt suksess etter opphold i Ull/Kisa begynner å bli lang. I fjorårets Lillestrøm-mannskap var for eksempel Espen Garnås, Vetle Dragsnes, Lars Ranger og Fredrik Krogstad meget sentrale.

Det ble også Magnus Knudsen, som startet sesongen på lån i Ull/Kisa før han ble hentet til LSK og nå nylig solgt videre til den russiske toppklubben Rostov.

– Vi kjører gjerne samme oppskrift som Knudsen. Russland i høst hadde vært fint, gliser Bergum.

Etter tre fysiske dager gjennomfører han og resten av Ull/Kisa-troppen årets første fotballøkt i LSK-hallen kommende mandag. Årets første treningskamp kommer tidlig i februar, mot HamKam i Raufoss Storhall.

Se oversikten over vinterens treningskamper her!

Vi ønsker Martin Bergum hjertelig velkommen til Ull/Kisa.


 

Annonse: