Bidra fra tribuneplass mot Sandnes Ulf

Det blir en tøff kamp hele veien, og i ryggen trenger vi 400 Ull/Kisa-supportere. Kjøp billett til kampen mot Sandnes Ulf her.

Billetter kjøper du ved å følge denne linken!

Vi har også til denne kampen gleden av å offentliggjøre at vi selger et visst antall enkeltbilletter til kampen mot Sandnes Ulf. Våre sponsorer og samarbeidspartnere har frigitt en del plasser.

Her er det førstemann til mølla, og når det er utsolgt så vil det automatisk ikke være mulig å kjøpe flere billetter. Inngang gjøres via felt A (hovedtribunen) eller felt D (Aurskog Sparebank-tribunen).

Vi åpner nå også for salg av 200 billetter på Aurskog Sparebank-tribunen (kortside, nordgående). Det vil bli separat inngang for felt D, i hjørnet mellom ungdomsskolen og kiosken.

Man kan kun kjøpe en billett av gangen, da vi må ha full kontroll på alle som skal på kampen med tanke på eventuell smittesporing i forbindelse med Covid-19.

PS! Alle må regne med å bli plassert i henhold til covid-19-reglement og avstand. Det betyr at det ikke vil være faste seteplasser. Bortesupportere er IKKE tillatt og vil kunne nektes inngang i døren.

Annonse fra Obos-ligaen: