Bli bedre kjent med vår nyeste samarbeidspartner

Buy in Spain kommer inn i Ull/Kisa Fotballs sponsornettverk for aller første gang.

– Vi er stolte over å bidra rundt videre utvikling av Ull/Kisa Fotball, og gleder oss til å bli bedre kjent med resten av samarbeidspartnerne, sier daglig leder i Buy in Spain, Håkon Solheim.

Jessheim-bedriften bistår med kjøp av boliger og leiligheter i hele Spania og har flere spennende prosjekter ved Costa Blanca og Costa del Sol, langs kysten helt fra Alicante og nedover mot Malaga.

Med kontorer i Norge og Spania bidrar Buy in Spain med personlig oppfølging før, under og etter kjøp. Advokatforbindelse sørger for kvalitetskontroll av prosjektene. De bidrar også med utleie av din bolig i utvalgte områder, og bistår også med å se etter boligen når du ikke er tilstede.

Markedsansvarlig Elisabeth Thorsvik merker nå at markedet er i bevegelse etter korona-pandemien.

– Forhåpentligvis nærmer vi oss normalen når det gjelder inn- og utreiser av Norge, og med en kald vinter kan vi bidra med det perfekte feriested for en del nordmenn, sier hun.

Daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Andreas Aalbu, gleder seg over å få Buy in Spain med i vårt nettverk.

– Vi skal finne på en del spennende ting. Blant annet har vi snakket om å få til en sponsortur via deres reiseselskap til områdene de har prosjekter i Spania. Det er gledelig for oss at stadig nye bedrifter kommer inn og blir med oss, sier Aalbu.

Les mer om Buy in Spain på deres hjemmesider her.

Annonse fra Obos-ligaen: