Bli en bedre trener foran PC'en

Vil du være med på kompetansedugnad i Ull/Kisa Fotball og bruke hjemmetiden til å forbedre dine kunnskaper rundt oppfølging av våre unge og håpefulle?

Alt er kostnadsfritt for alle trenere eller andre som ønsker å involvere seg i fotballen i årene som kommer. Vi ønsker at så mange som mulig av våre trenere går igjennom de svært gode Grasrot-kursene, og oppfordre alle trenere eller kommende trenere om å melde seg på.

Før korona-estriksjonene slo inn rakk vi akkurat å gjøre ferdig Grasrot-trener kursets 3. delkurs og nå skulle vi etter planen ha gjennomført delkurs 4. 

NFF har nå satt opp alle de fire Grasrot-delkursene som virtuelle kurs, hvor alle som ønsker kan melde seg på. Kurset vil gjennomføres med at alle gjør e-læringen hjemme, i tillegg vil det være klasseromsundervisning i et virtuelt klasserom med bruk av video og diskusjonsgrupper. 

Praksisøkter i etterkant av korona-pandemien vil bli gjennomført i klubben av vår trenerutvikler Jarle Toften, og hvordan dette praktisk gjennomføres vil vi komme tilbake til når situasjonen har normalisert seg. Under teori og e-læring vil dere får oppfølging fra veiledere i NFF.

Delkurs 1 og 2 er som tidligere annonsert svært relevante for trenere i barnefotballen, mens 3 og 4 er perfekte for trenere i ungdomsfotballen. Her kan du velge hvilket kurs du selv måtte ønske eller føle at du har behov for.

Husk også at om vi har trenere som har ambisjoner om å gå videre med UEFA B utdanning er grasrot-kurset en forutsetning. Du kan selvsagt også melde deg på flere (eller alle) av del-kursene.

Delkurs 1, meld deg på!

Delkurs 2, meld deg på!

Delkurs 3, meld deg på!

Delkurs 4, meld deg på!

For andre spørsmål, ta kontakt med trenerveileder Jarle Toften på mail!

Annonse fra Obos-ligaen: