Blostrupmoen redder liv

Hvor trygg er du på egne ferdigheter om andres liv står på spill?

Blostrupmoen Norge anbefaler jevnlig oppfriskning av førstehjelpskunnskaper, gjerne med deltakelse på kurs hvert eneste år.

Vi glemmer fort kunnskap vi ikke benytter så ofte, og usikkerhet stjeler tid. Tid er svært essensielt i alle hendelser der det står om liv. Med kunnskapen friskt i minnet reagerer vi raskere og med mer autoritet. Samtidig gir denne tryggheten mindre etterspill for deg som førstehjelper.

Har du deltatt på førstehjelpskurs siste året?  Vi kan hjelpe din arbeidsgiver eller deres organisasjon med inspirerende og motiverende førstehjelpskurs.

Vi kaller våre kurs for – Motivasjonskurs - og vår jobb er gjennom å motivere våre deltakere til handling – nettopp å bidra til å redde liv! Vi er stolte av å bistå våre kunder med kunnskap og trygghet!

Besøk Blostrupmoens hjemmesider her!

OBS! Smittevern: De siste ukene har vi  levert en god del kurs over videokonferanse, med det formål at det er bedre med noe opplæring enn ingen, men selvsagt anbefaler vi live kurs om mulig.

Vi har de to siste måneder levert over 200 kurs uten et eneste smittetilfelle. Selvsagt har vi har smittevern høyt i fokus og tilpasser oss også interne regler i bedriftene  og organisasjonene vi besøker.

For mer informasjon?

Heidi K. Jødahl
Senior Salgsrådgiver / Key Account Manager
Tlf. 97990236 | [email protected]

Eller besøk www.blostrupmoen.no

Annonse fra Obos-ligaen: