Breistøl nyeste signering

Ole Breistøl er klar for Ull/Kisa Fotball. Han er i gang med sin aller første uke på Jessheim stadion.

Sandefjord-gutten har signert på en toårsavtale med Ull/Kisa Fotball og møtte sine nye lagkamerater mandag 13. januar. 

Breistøl er født i 1998 og kommer fra Sandefjord Fotball, hvor han debuterte for A-laget i Eliteserien tilbake i 2017. Han har vært på banen i til sammen sju kamper for vestfoldingenes A-lag, mens han i 2019 var lånt ut til Fram Larvik, som virkelig imponerte.

Der har Breistøl vært toneangivende fra sin venstre kantposisjon og selv om det kun ble en scoring, så har han vært et skikkelig uromoment og nest sist på en rekke Fram-scoringer i PostNord-ligaen. Larvik-laget tok seg også helt til kvartfinalen i NM, hvor de til slutt røyk ut mot Ranheim.

Nå er Breistøl klar for å ikle seg den gule og grønne Ull/Kisa-drakten.

– Jeg er en spiller som kanskje har noe x-factor, som jeg forhåpentligvis får vist her. Nisjen min er ferdighetene mine offensivt, sier Breistøl.

– Skape ubalanse hos motstanderen og å utnytte den. Det vil jeg si er min karakter og spillertype, tilføyer han.

Vi ønsker Ole Breistøl hjertelig velkommen til Ull/Kisa Fotball. Hele videointervjuet med nykommeren kan du se nederst i saken.

Husk at allerede fredag, klokken 16.00, venter 3x25 minutter med treningskamp mot Eidsvold Turn på Jessheim stadion. Der kan du se nykommerne Breistøl, Steffen Jenssen og Erik Rosland i aksjon.

Husk også å kjøpe sesongkort her!


Annonse fra Obos-ligaen: