CHARTERBUSS FORLENGER AVTALEN

Charterbuss.no har vært med i sponsorpolen til Ull/Kisa i flere år, nå forlenges avtalen med 2 nye år og vi er klare for et enda tettere samarbeid enn tidligere.

Charterbuss.no startet reisen på Skjetten, men flyttet så til nye lokaler på Moreppen i Nannestad. Like etter kom koronaen og Charterbuss.no har stått i det, og slitt for å holde hodet over vannet under koronapandemien med «yrkesforbud» og manglende koronastøtte fra staten. Charterbuss.no har likevel ønsket å støtte opp om idrett og kultur, og nå forlenger de igjen med oss i Ull/Kisa Fotball.

Hvem er Charterbuss.no? Du kjenner de igjen med sine karakteristiske svarte busser med hvitt tak, med unntak av 1 hvit buss med svart tak og deres nyinvestering en Volvo dobbeltdekker i dongeriblå, og hvitt tak. Charterbuss.no har etter pandemien foretatt store investeringer i nye kjøretøy, hvor de i år også har gått til anskaffelse av en 100% elektrisk turbuss.

Daglig leder, og eier, Johnny Alves Horve sier at det har vært store investeringer, men nødvendige investeringer for å følge med i tiden og kunne tilby kunder sikkerhet og god komfort i en moderne vognpark.

Charterbuss.no opplever at kunder ikke lengre kun ønsker å bli fraktet fra A til B med x-antall seter i et kjøretøy med 4 hjul, men ønsker at turen allerede starter ved påstigning i bussen og at transporten skal være miljøbevisst og komfortabel til en god og fornuftig pris, og det er vår mal i Charterbuss.no. Charterbuss.no innehar 12 kjøretøy, alle miljøvennlige kjøretøy med to minibusser, 8 moderne turbusser, en 100% hel-elektrisk turbuss og en 2023-modell dobbeltdekker. I tillegg har de også en minivan og personbil, begge elbiler.

«-Vi var veldig skeptiske til en hel-ektrisk turbuss, men den har overrasket oss veldig. Vi liker designen og komforten, men at kjørelengden skulle være så lang i praksis som den har vist seg å være har vært en ekstra positiv opplevelse! Jessheim – Oslo – Hemsedal – Nannestad, eller Nannestad – Oslo – Larvik – Skien – Nannestad, og med fortsatt 20% strøm er absolutt akseptabelt» - avslutter Johnny Alves Horve.

Ønsker du, eller kjenner du noen, som ønsker å bli en del av laget til Johnny, så søker de etter flere sjåfører både fulltid og ekstra for tilkalling. Og vil du eller laget/bedriften din reise med et førsteklasses busselskap så ikke nøl med å ta kontakt. Vi i Ull/Kisa takker for ny avtale og gleder oss veldig til nye turer med Charterbuss.no

Annonse: