Damelaget i poengform

Ull/Kisas damelag slo tabelljumbo Drøbak-Frogn 4-2 søndag, og står med 10 poeng på sine fire siste kamper.

Laget reiste til Drøbak søndag formiddag, vel vitende om at de var favoritter mot et Drøbak-Frogn som foreløig ikke hadde tatt poeng i 2. divisjonsavdelingen.

Men det var vertene som tok ledelsen på Frogn kunstgress etter en drøy halvtime. Det så også ut til å bli pauseresultatet, men like før hvilen kriget Karoline Pedersen en corner over streken, slik at det stod 1-1 halvveis.

– En tam 1. omgang. hvor vi så slitne og tunge ut i store deler, oppsummerer Jan Åge Leonsen Sandviken.

Sammen med resten av trenerteamet gjorde han noen justeringer i pausen, og etter bare ti minutter var kampen snudd etter nok en corner-scoring. Denne gangen ved Eline Øverli.

Drøbak-Frogn utlignet til 2-2 etter en drøy time, men det var innbytter Dagmar Oustad som skulle bli den store helten for Ull/Kisa.

Først satte hun inn 3-2 og Ull/Kisas tredje corner-scoring etter en strålende serve av Rebecca Danielsen, så punkterte hun kampen med fem minutter igjen å spille etter strålende forarbeid av Selma Belhadi.

– Denne kampen her stod det virkelig skrevet "bananskall" på. Vi har spilt godt og hatt gode resultater de siste kampene, samtidig som de måtte ta poeng for å henge med. Vi visste at vi ikke kom til å få noe gratis, i et veldig krevende kampprogram, sier trener Leonsen Sandviken.

– Derfor er vi veldig fornøyde med tre poeng. Det gir oss en luke ned til nedrykkstreken samtidig som vi viser at vi kan avgjøre kamper, også på en dårlig dag, tilføyer han.

Damelagets tøffe kampprogram fortsetter allerede onsdag, borte mot Kongsvinger.

På tabellen ligger Ull/Kisa nå på sjetteplass.

Tabellen ser du her!

Kampfakta, 2. divisjon kvinner

Drøbak-Frogn – Ull/Kisa 2-4 (1-1)
Frogn kunstgress. Mål: 1-0 Ingeborg Rødven (35), 1-1 Karoline Pedersen (43), 1-2 Eline Øverli (55), 2-2 Vilija Nordbø (67), 2-3 Dagmar Oustad (77), 2-4 Dagmar Oustad (85).

Ull/Kisa (4-3-3): Ingvild Vik – Karoline Pedersen, Camilla Kleven (Marthe Tovsrud i 22 min.), Eline Øverli, Selma Belhadi – Emma Slinning, Anette Andersen (Thea Dale i 2 min.), Ingrid Andersen (Marthe Wangen i 14 min.) – Malene Olsen (Dagmar Oustad i 52 min.), Silje Otten (Rebecca Danielsen i 30 min.), Charlotte Elfstedt (Lotte Årseth i 2 min.).

Annonse fra Obos-ligaen: