Dio klar for Ull/Kisa

Vi håper og tror vi får inn en publikumsfavoritt når Vamouti Diomande nå ikler seg den gule og grønne drakten.

Dio, som han populært kalles, kommer på lån fra Mjøndalen ut sesongen og slår følge med lagkompis Alfred Scriven. Han er trolig spilleklar til kampen mot Nest-Sotra og har trent med Ull/Kisa-troppen halvannen uke allerede.

Det er en spiller med skikkelig x-factor som nå skal ikle seg den gule og grønne drakten.

28-åringen har vært i Mjøndalen en årrekke, og opplevd både opp- og nedturer i den brune drakten. I 2014-sesongen var han kanskje den aller beste spilleren i 1. divisjon og var svært delaktig i Mjøndalens opprykk til Eliteserien. Diomande scoret åtte seriemål, og puttet også i begge kvalifiseringskampene hvor Mjøndalen sjokkerte Brann og rykket opp.

Året etter startet han de tre første seriekampene for Mjøndalen, men i den tredje serierunden fikk han en forferdelig skade med brudd i den ene kneskålen. Et drøyt år etterpå, i mai 2016, var han tilbake men slo opp igjen skaden i juni.

Men Dio kjempet seg tilbake og 29. oktober i 2017 gjorde han på nytt comeback for Mjøndalen. 

Under fjorårets opprykkssesong startet han 14 kamper for Nedre Eiker-laget, og har gradvis vist mer og mer av gammel klasse.

Denne sesongen har det blitt noen få innhopp i Eliteserien for Mjøndalen, og etter halvannen uke på Ull/Kisa-trening er nå Dio klar på lån i Ull/Kisa for resten av sesongen.

– Vi får inn en sulten spiller som har vist voldsom mental styrke i måten han har kommet tilbake på fotballbanen. Nå har han trent regelmessig med Mjøndalen siden 2017, så tror vi at han kan tilføre oss en del spennende ferdigheter resten av sesongen. Dio kan skape ubalanse på egenhånd, sier Ull/Kisa-trener Trond Fredriksen.

Velkommen til Ull/Kisa, Dio!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: