Disse reiser til Grimstad

Tabelltoer Jerv venter på Levermyr-gresset mandag.

Jerv i Grimstad har gitt svært liten poengfangst for Ull/Kisa de foregående sesongene. I 2016 vant sørlendingene 1-0. I 2017 vant de 6-2. I 2018 tok Ull/Kisa sitt eneste poeng på de fem borteoppgjørene da det ble 1-1, mens 2019 og 2020 har endt med henholdsvis 2-0- og 2-1-tap.

Nå venter nok en tur til Grimstad, hvor årets Jerv-lag har fått en strålende start på sesongen. Etter ti serierunder står de med 20 poeng og er nummer to på OBOS-tabellen. Laget har 3-2-0 hjemme og blir en vanskelig nøtt for Ull/Kisa.

– Vi skal reise ned dit for å prøve å ta tre poeng. Vi er offensive og vi har hatt en god treningsuke hvor vi har trent bra på Jessheim og på Hauerseter dagen før kamp, sier trener Arild Sundgot i videointervjuet som kan sees nederst i saken.

Etter søndagens trening tok han ut følgende tropp:

Stefan Hagerup, Christoffer Gjertsen, Morten Sundli, Stian Ringstad, Sindre Rindal, Jens Husebø, Steffen Jenssen, Ole Kristian Langås, William Lunde, Sebastian Remme Berge, Edin Øy, Sverre Martin Torp, Christian Aas, Henrik Kristiansen, Ole Breistøl, Magnus Knudsen, Mikkel Rakneberg, Sondre Sørløkk, Ole Sebastian Sundgot og Henning Tønsberg Andresen.

Annonse fra Obos-ligaen: